Salon Calısmalarına Ne Zaman Baslamalıyım?

Oncelikle böyle bir forumla karsılasmak benim icin cok iyi oldu. Hepinize simdiden teskr ediyorum.

Sorum ise; 179 cm ve su anda 90 kiloyum diete yeni başldım ve 94 kilodan 90 a düstüm hedefim ise 85 e düsmek tabi daha önce hic spor yapmadığım icin vücudumun şekil alması lazm bunun icinde boıdy e baslamayı düsünüyorum. Sizce salona hemen yazılomalımıyım yoksa önce diet imi tamamlamalıyım? Ayrıca ii bi vücut icin kaç kiloya inmemi tavsiye edersiniz simdiden teskrlr:D

diyetini salon çalışmaları ile birlikte devam ettirebilirsin, bence salona başlamak için hiç bir engelin yok, yerinde olsam bir an önce başlardım...

iyi bir vücut için şu kadar kilo olmalısın diye bir kural koyamayız, aynaya baktığında kendini iyi hissettiğin kilo senin için ideal kilodur...

bu konuda uzman değilim ancak;
kas gelişimi için ürün kullanmayı düşünüyorsan ilk 3 ay kullanılması gereksiz,
yağ yakımı için düşünüyorsan bunun için de forumu iyice araştırmanı tavsiye ederim...

Oncelikle böyle bir forumla karsılasmak benim icin cok iyi oldu. Hepinize simdiden teskr ediyorum.

Sorum ise; 179 cm ve su anda 90 kiloyum diete yeni başldım ve 94 kilodan 90 a düstüm hedefim ise 85 e düsmek tabi daha önce hic spor yapmadığım icin vücudumun şekil alması lazm bunun icinde boıdy e baslamayı düsünüyorum. Sizce salona hemen yazılomalımıyım yoksa önce diet imi tamamlamalıyım? Ayrıca ii bi vücut icin kaç kiloya inmemi tavsiye edersiniz simdiden teskrlr:D

Yeterli bilgi ve malzemeniz varsa salona gerek yok.

bende bir şeyi merak ediyorum acaba body mi gitsem daha iyi kas yaparım yoksa kickbox a mı yani hangisine gitsem nasıl sonuçlar alırım bilgilendiriseniz sevinirim...

Bir an önce salona başla. Kas kütlen arttıkça yağ yakımın daha hızlı gerçekleşecek.

Back
Yukarı