Salona Başlayalı 2 Ay Oldu Programım Yok

ricardo

Üye
Spor Salonuna Başlayalı 2 Ay Oldu Ama Benim Doğru Düzgün Programım Yok Arkadaşlar Hocam Fitness-Zayıflama Hocası Yani O Tarz Bi Hoca Kayıt İçin Gittiğimde Hocaya Vücudumun Yağlı Olduğunu Söyledim O da Antrenmandan Önce 20 dk(200 Kalori Yakana Kadar)falan Bisiklete Bin Dedi...Bir Aydır (Hafta da 4 Gün) İlk Gün Gösterdiği Hareketleri Yapıyorum...

20 dk Bisiklet

Incline Dumbbell Flyes [7.5 Kilo İle 8 x 3]

Bench Press [Boş Bar'a Hoca 20-25 Kilo Falan Diyo Yanlara da 5 kg Takarak 10 x 4 -5 set]

Dumbbell Pullover [15 kg. İle 10 x 3]

Butterfly [60-70 kg ile 12 x 5]

Wide-Grip Lat Pulldown [80 kg İle 10 x 5 -6 set ]

Leg Extension [60 kg İle 8 x 3 - 4 set]

Leg Curl [80 kg İle 10 x 5 set]

Leg Press [Bu Harekete 2. Ay Geçersin Dedi Ben Başladım 30 Kilo İle 8 x 5 set ]

Preacher Curls [8 x 5 set]

Yarım Mekik [20 x 5 set]

Sırası İle Yazdım 1 Günde Kol,Bacak Ne Varsa Bütün Hareketleri Yapıyorum...Antrenman Günlerimde Yaptığım Hareketler Bunlar 1 Aydır Haftada 4 Gün Boyunca Bu Hareketleri Yapıyorum 2. Ayıma Yeni Geçtim Hâla Aynı...Bana Yeni Bir Program Düzenleyebilirmisiniz ?...

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/bodye-yeni-ba-layanlar-1-t8672.html Burdan Bakarak Program Oluştursak..Yardmcı Olun..

Boy: 182
Kilo: (Salona Yazıldığımda 78'di)Şuan 75

VG'den Soğudum... :D
weightlifter bench_O weightlifter kafa_

Son düzenleme:
Lütfen Yardm Edin.. :S

Forumda bu kadar yığınla bilgi varken ve bu tarz sorular günde 50 kez sorulurken kimse sana program düzenlemez.Boşuna beklememeni ve yeni başlayanlar bölümünü okumanı,cevap bulamadığın sorularla ilgili konu açmanı tavsiye ederim.O zaman cevap verildiğini göreceksin.

sen bu ağırlıklarla gerçekten çalışabiliyosan örneğin:leg curl:80kg helal olsunn...:))

2 Ay Programı mı İstiyosun Doğrumu Anladım... Eğer Öylese Şunları yap

1. Gün

Üst Göğüs pres

Benc Pres

benc yan acis.

damp flower

ayakta damb curl.

barbel curl

1 Gün Dİnlen.. sonra

2.Gün

enseye press

omuz yan aciş

egilip yan aciş

alına triceps

dambıl itiş

yine 1 gün dinlen..

3. Gün

Koltuk Altı makinada

lat pul down

mideye çekiş

lat öne çekiş

wrist curl

ve bilek..

bunların hepsi 5*10 set halinde yapıcaksın...

:) Kolay Gelsin, Ha bide bu programların sonlarına, Squat, ön bacak,arka bacak ekleyebilirsin

Son düzenleme:
Program Önerin İçin Çok Teşekkür Ediyorum Önce Kimseden Yardım Gelmeyince Kendime Bir Program Yazmaya Karar Verdim ve Yazdım...Hemen Hemen Aynı Programlarımız Ama Senin Yazdığın Programıda Not Ediym 3. Ay Geçebilirim...

bench_O

Back
Yukarı