Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
bukatto dedi:selamlar okaysarac. vücudun daha çok yeni. yalnız program hakkında bir şey söylemek istedim. bu program bana çok ağır geldi.
sabah bir bölge akşam bir bölge olarak çalışsam belki güzel olurdu. ama tek seferde çok zor oluyor. senin içinde zor olmuyormu bu program? eğer tek seferde uyguluyorsan tabi.
ben aslıma döndüm ve dörde böldüm programımı. daha rahat, daha dinlenik vücutla giriyorum antremana. daha iyi geliştiğini hissediyorum vücudumun.
bukatto dedi:tahmin etmiştim bu programın bitiş saatini. en az 1.5 saat sürüyordur mutlaka. ben antreman için 1 saati geçirmemek için yoruluyordum.
1 saati geçen antremanlarda vücut yıkıma geçiyor. bir çok arkadaş bunu bilmiyor. zaten yemekten 2 saat sonra gittiğimiz için mide neredeyse bomboş oluyor. uzayan antreman da yorgunluğa ve isteksizliğe yol açıyor.
bu arada bende sağlam besleniyorum. fazlasıyla supplement alımı yapıyorum. ama dediğim gibi; vücut yıkıma geçmeden, en üst seviyeden düşüşe geçmeden bitirmek akıllıca olur diye düşünüyorum![]()
1 saat neyse de 1.5 hatta 2 saati bulan antremanlar pek te bir şey katmıyor. katamaz ki![]()