Salonda giymek amaçlı tank top önerisi?

khephnes

Üye
evet arkadaşlar,

güzel bir tank top bulamadım ne yazık ki, tam üzerime oturan, hafiften yapışan ama rahatsız etmeyen. internet siteleri üzerinden de alabilirim, bir önerisi olan var mı?

türkiye'de fit kesim, aşağıya doğru daralan bir tişört bulabilmek abercrombie dışında pek mümkün olmadığı için tank top bence tişörtten daha iyi bir seçim. fit kesim tişört bulabilirsem o daha iyi olabilir, o ayrı. fakat tank top hem daha ucuz, hem de kolay bulunabilir bir şey. :)

evet abi. tank top, kısa ve kolsuz bluz demek oluyor. :)

sen weider gibi markaların tank toplarını kastediyorsan, onlar türkiye'de 40 lira mesela. o kadarına gerek yok elbette. :)

kütle iyi ise tank top güzel olur fakat değilse içerisinde olduğundan daha çelimsiz gözükebilirsin :) en güzel bizim salon :D( kurum salonu) haftada 3 gün yapıoz arkadaşla yaptığımız günler salonda kimse olmuyor bu nedenle üst tarafımız çıplak çalışabiliyoruz :D

Salonda tank top giymeyin yahu :) Açikcasi ben ve arkadaslarim bunu giyenlerle dalga geciyoruz isterse olympia vücudu olsun hiç farketmez :):)

Neden? Tank top derken tam olarak neyi kastediyorsunuz anlamadim ama ben de kolsuz t-shirt ile calisiyorum.

Kollular koltuk altimi cok rahatsiz ediyor

ahah, haklısın stormblast. zira ben de spora başlamadan önce tank top ile salonlarda çalışanlara savaşçı, apaçi, abeci gözüyle bakardım. aslında hiç de zor olmayan bir genellemeyle, en azından kendi salonum için bunu hala geçerli kılabilirim. :)

fakat çok rahat olduğu için tercih ediyorum ben. body, dar tişört filan giysem sürekli onu düzeltip duruyorum üzerime yapışıyor. bol giysem aynada motive olabileceğim bir vücut göremiyorum, sırf tişörtten ibaret bir beden.

eh, en iyi tercih tank top şu durumda. :)

Back
Yukarı