Afanesyeva
Üye
Yazılan yazılarda hep kendimi yazıyı yazan kişilerin yerine koydum ve düşündüm...Herkes birilerinin ukalalık yaptığını, bilmişlik tasladığını(bişey bilmediği halde)vs vs anlatmış. Bunlar da beni germeye yetti...
-Genetik olarak mı biz Türklerden iriler yoksa,hayat standartlarının yüksek oluşu,daha ileri seviye steroidlerin daha bilinçli kullanılması sebebiyle mi?Yuz goz olmadiktan sonra diger insanlarla spor salonuna gitmekte sorun yok bence. Sizden iyileri gormek, mesela daha fazla kaldiran daha iri bayagi iyi bir motivasyon oluyor. Ben, bizim okulun gym'ine gidiyorum, oyle olunca ortalikta kil bir hoca olmuyor. Yalniz ufak bir derdim var. Amerikada yasiyorum, boyle olunca amerikan aygirlariyla calismak bazen insani gerebiliyor. Bu adamlarla muhatap olma derdi yok, herkesin kisisel alani (personal space) var icine zaten sokmuyorlar ama gel gelelim ki genetik olarak bizim turklerden kat be kat iri olduklarini gormek son derece can sIkici. Yani ben ne kadar yaparsam yapayim, o adam kadar heybetli durmayacagini biliyorum. Biliyorum, simdi cogu arkadas diyecek ki vg kendinle yaristir, kendi sinirlarin icinde en iyi olmaktir vs. Cogu zaman katiliyorum bu goruse ama insan egosu icin yapiyor sonucta bu sporu, ve ego tatmini icin inanin diger egolarla karsilastirmaya ihtiyacaniz var.
Japonya'ya mi tasinsam acaba![]()
-Genetik olarak mı biz Türklerden iriler yoksa,hayat standartlarının yüksek oluşu,daha ileri seviye steroidlerin daha bilinçli kullanılması sebebiyle mi?
-Bir de bu personal space,kişisel alan dediğini anlayamadım. Nasıl birşey bu? Salonda herkesin ayrı bir alanı mı var?
Türkçeyi lütfen düzgün konuşalım!ya zaman gechdikce insan artik sikiliyor. 2 saat dozulmez oluyorş
ya zaman gechdikce insan artik sikiliyor. 2 saat dozulmez oluyorş
Türkçeyi lütfen düzgün konuşalım!
Dediklerinizden birşey anlamak zor