• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Salondan arkadaş, (12-13 Nisan Zonguldak Yarışmada Derece yapabilirmi?

Yarışmada Derece Yapabilirmi?

• Total voters
    69
  • Poll closed .
12-13 Nisan Tarihleri Arasında Yapılacak Olan Vücut Geliştirme - Gençler, Büyük Erkekler Ve Masterler Ve Fitness Ve Body Fitness ( Bay - Bayan ) Balkan Ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerine hazırlanan Salondaki yardımcı çalıştırıcı Mustafa arkadaşım rica etti,resimlerini koymam için..
Kilo:76
Boy:1.75
1 yıldır düzenli olarak VG yapıyor şu an definasyon+diyette, diğer ölçülerini almayı unuttum zaten resimlerdende anlaşılacağını umuyorum..
Hangi bölgeleri eksiktir, nerelere ağırlık verilirse daha faydalı olabilir?
Yarışmaya 40-45 gün falan kaldı,yorumlarınız önemlidir :)
Ayrıca ankette hazırladım, Derece yapabilirmi?

Eklentiler

• DSC01230 (408 x 306).jpg
    DSC01230 (408 x 306).jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 1.418
  • DSC01232 (408 x 306).jpg
    DSC01232 (408 x 306).jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 1.114
  • DSC01234 (408 x 306).jpg
    DSC01234 (408 x 306).jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 1.031
  • DSC01241 (408 x 306).jpg
    DSC01241 (408 x 306).jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 922
  • DSC01235 (408 x 306).jpg
    DSC01235 (408 x 306).jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 801
  • DSC01243 (408 x 306).jpg
    DSC01243 (408 x 306).jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 787
  • DSC01229 (408 x 306).jpg.jpg
    DSC01229 (408 x 306).jpg.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 777
o kadar şanşssız sayılmaz ama definasyon önemli , diyete girmeden bişe söleyemem , hee vücut olarak diyete girse bile bence 1. olma ihtimali yok , kendi vücut resimleri bölümünde MELİH YILDIZ konusu var, arkaaşın 4-5 ay önceki resimler, kendisi partnerim ve oda gençlerde gircek zonguldakda , ve kesinlikle şu an büyüklerde bile ilk 3 e girecek vücuda sahip , son halini koyucam buraya ama , yarışmadan önce izin vermiyo , ama ankaradaki yarışmalarda gençlerde öyle adamlar vardıki , bu arkadaş diyeti iyi yapar iyi kurursa , 3. lük olabilir...

bi ekleme yapmayı unuttum , benm arkadaş 1.75 boyunda ve 96 kilo , + define , gençlerde + 74 ve - 74 , olmak üzere 2 kategori var sanırım , arkadaş -74 e hazırlanırsa daha şanslı bence

o kadar şanşssız sayılmaz ama definasyon önemli , diyete girmeden bişe söleyemem , hee vücut olarak diyete girse bile bence 1. olma ihtimali yok , kendi vücut resimleri bölümünde MELİH YILDIZ konusu var, arkaaşın 4-5 ay önceki resimler, kendisi partnerim ve oda gençlerde gircek zonguldakda , ve kesinlikle şu an büyüklerde bile ilk 3 e girecek vücuda sahip , son halini koyucam buraya ama , yarışmadan önce izin vermiyo , ama ankaradaki yarışmalarda gençlerde öyle adamlar vardıki , bu arkadaş diyeti iyi yapar iyi kurursa , 3. lük olabilir...

Bu eleman henüz 18 yaşında,fakat definasyona geç başladı,başlayalı 1 hafta falan oldu inşallah dediğin gibi olur "Crespo" Tamam tavsiyeni iletecem..
Henüz 2. yarışması biraz acemilik var.....

Son düzenleme:
yarışma öncesi dönemde yapması gereken hatlarını ortaya çıkarmak..eğer kaldırabilirse cut dieti ile birlikte süper,dev ve drop setler yapmalı..bu aşamadan sonra hacim gitmesi olmaz bunun için geç kalmış..

yarışmalarda aynı sıklette hacimden ziyade kasların şekilli oluşu, lif lif ve damarlı oluşu puan toplatır.. üzerinde su ve yağ olmamalıdır ayrıca..

protein oranını olması gerekenin üzerine çekip karın kasları ve bacak kaslarına yüklenmeli son olarak..bunlar ilk göze batan bölgeler ve parçalı görünmeside önemli..

bacak için tek ve çift bacak hareketleri peşpeşe koyabilir..
mesela çift bacak leg extension setlerini bitirdikten sonra tek bacakla vakit kaybetmeden girmeli ve pump yapmalı..

Son düzenleme:
yarışma öncesi dönemde yapması gereken hatlarını ortaya çıkarmak..eğer kaldırabilirse cut dieti ile birlikte süper,dev ve drop setler yapmalı..bu aşamadan sonra hacim gitmesi olmaz bunun için geç kalmış..

yarışmalarda aynı sıklette hacimden ziyade kasların şekilli oluşu, lif lif ve damarlı oluşu puan toplatır.. üzerinde su ve yağ olmamalıdır ayrıca..

protein oranını olması gerekenin üzerine çekip karın kasları ve bacak kaslarına yüklenmeli son olarak..bunlar ilk göze batan bölgeler ve parçalı görünmeside önemli..

bacak için tek ve çift bacak hareketleri peşpeşe koyabilir..
mesela çift bacak leg extension setlerini bitirdikten sonra tek bacakla vakit kaybetmeden girmeli ve pump yapmalı..

Teşekkürler "diez" ve"Crespo" değerli yorumlarınız için, yorumlarınızı aynen arkadaşa ileteceğim...

Ankarada yapılan VG yarışmasında 70 kiloda 3.olan Adanadan katılan Erkan DAĞ isimli ağbi, definasyon için geç kaldığını söylemişti, ve bir ton fırça çekmişti...

işte bu ay , ankaradaki yarışmadan kareler, ben bu resimleri görünce zonguldak yarışmasına girmeyi düşünmeye başladım şahsen

resimlerde başka forumun reklamı olduğundan üzerilerinde oynadım

ankarakulup070qt5.jpg

ankarakulup096ko7.jpg

ankarakulup178ew2.jpg

Adamlarda kas kütlesi diye birşey yok. Bunlar sadece fitness yarışmacısı, birde plaj vücudu sayılır. Kollar ancak 40 var gibi. Resmen fiyasko.

yoo ankarada yapılan yarışmanın fotoğrafları , bu ay yapıldı , ben bunları gördükden sonra , gençlerde derece yapabileceğime ciddi ciddi inanmaya başladm ,cesaretim geldi valla :)

Bide bronz olmasalar 13numarayı bikaç sen sonra mR Olimpia da görebiliriz.Dalga geçiyoruz gibi ama şahsen ben o vücutlarla podyuma çıkmayacesaret edemezdim

Bu forumda vücudu gayet güzel olan arkadaşlar var,
acaba neden yarışmalara girmiyorlar, "Crespo" senin vücudunda gayet güzeldi yanlış hatırlamıyorsam göğüste biraz eksik vardı,
Fakat bacakların çok iyiydi, gençlerde "1986" ve daha sonraki doğumlular girebiliyor diye biliyorum yani şu anki yaş sınırı 21'di galiba......

Bu forumda vücudu gayet güzel olan arkadaşlar var,
acaba neden yarışmalara girmiyorlar, "Crespo" senin vücudunda gayet güzeldi yanlış hatırlamıyorsam göğüste biraz eksik vardı,
Fakat bacakların çok iyiydi, gençlerde "1986" ve daha sonraki doğumlular girebiliyor diye biliyorum yani şu anki yaş sınırı 21'di galiba......

ben girmeyi düşünüyorum , açıkcası bu sene , 1987 doğumluyum zaten , sınır 21 evet , bacak konusunda bu resimleride görünce baya ön plana çıkarım bence

s5000455lr8.jpg

bu geçen sene sonbahar da çektiğim bacak resimimdi , üst taraf zaten çok yol aldı , o zaman 38 olan kolum , 44 e dayandı da , şu halimlede sırıtmazmışım :)

Son düzenleme:
Yarışmalarda bacak bölgesine çok önem veriyorlar..
Zonguldak'ta yapılacak olan yarışmaya girebilirsin aslında fakat o yarışma çekişmeli geçer bence, çünkü milli takım seçmeleri, yinede Tecrübe olur aslında, tabi bu arada şu an vücut ne durumda,Vücut definasyonlumu,fazla bir zaman kalmadığı için biraz zor olur...

ben girmeyi düşünüyorum , açıkcası bu sene , 1987 doğumluyum zaten , sınır 21 evet , bacak konusunda bu resimleride görünce baya ön plana çıkarım bence

s5000455lr8.jpg

bu geçen sene sonbahar da çektiğim bacak resimimdi , üst taraf zaten çok yol aldı , o zaman 38 olan kolum , 44 e dayandı da , şu halimlede sırıtmazmışım :)

Bu resim ilk başladığın zamanlardaydı değilmi,hatta photoshop olduğunu iddaa eden arkadaşlar olmuştu, salonda kanepe ne geziyor falan filan, birde ilk zamanalreda koyduğun bir resim vardı aynı namaz kılıyorsun gibiydi , arkadaşın biriside yorum yazmıştı..
Yeni çekildiğin resimlerden varmı?

Son düzenleme:
crespo ekledigin resimin gençler turnuvasından olduguna eminmisin soldaki kel abimiz 40 yaşını devirmiş gibi duruyor

bu arada bacakların gayet iyi kaç çm ?

Back
Yukarı