• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Salondan arkadaş, (12-13 Nisan Zonguldak Yarışmada Derece yapabilirmi?

Yarışmada Derece Yapabilirmi?

• Total voters
    69
  • Poll closed .
crespo ekledigin resimin gençler turnuvasından olduguna eminmisin soldaki kel abimiz 40 yaşını devirmiş gibi duruyor

bu arada bacakların gayet iyi kaç çm ?

valla gençler yarışması , büyükler yarışmasımı bilmiyorum fakat , bu ay ankarada yapıldı , hem gnçler hem büyükelr vardı , fitness değildi , body building di kesnlkle

işte federsyonun sitesinden yazı

VÜCUT GELİŞTİRME - BÜYÜKLER ( BAY - BAYAN ) VE KLASİK VÜCUT GELİŞTİRME ( CLASSIC BODY BUILDING ) - BÜYÜKLER ( BAY ) KULÜPLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

23 şubat

bu bir şaka mı ...bu vücutla nasıl yarışmaya girmeyi düşünüyor arkadas anlamıyorum..ben bile bu vücutla girmeye çekiniyorum, biraz beklemeli bence aceleye gere yok daha cok yol alması gerek arkadasın..

bu bir şaka mı ...bu vücutla nasıl yarışmaya girmeyi düşünüyor arkadas anlamıyorum..ben bile bu vücutla girmeye çekiniyorum, biraz beklemeli bence aceleye gere yok daha cok yol alması gerek arkadasın..

wolf yolladığım resimlere dikkat ettiysen , gerçekten iyi seviyede olmayan adamlar var , iyi diyet yaparsa sırıtmaz bnce , önemli olan rakipler

her ne olursa olsun ben kütlesiz bir body builder olacagıma amatör kalmayı tercih ederim..ben ustaların oldugu bir platformda yarışmaya girerim..zaten ben de yabancıların düzenlediği bir yarışmaya katılacagm muhtemelen bu yaz olacak...böle bir podyumda olmak istemem...

tecrübe için girilebilir ama bence her tecrübesini deneyecek olanda alınmamalı.yarışmadaki adamlara bakıyorumda sanki katılım az oldugundan tuttugunu koymuşlar.bunların arasında durup birinciliği almak bana hiçbirşey kazandırmaz.ha bu şekilde birinci olmuşum ha siklet yükseltip kimse yok diye 110 kiloda yarışıp birinci olmuşum.maksat federasyon çalışıyor gorunsun.

n751612662_404251_9995.jpg
n751612662_404243_2606.jpg
n751612662_404240_626.jpg
n751612662_404252_1595.jpg
selam arkadaşlar forumda yeniyim.rastgele konuları okurken buraya denk geldim.ankaradaki yarışmayı canlı izledim.gerçekten vücudu yarışma için yeterli olmayan arkadaşlar vardı fakat hakkını veren arkadaşlar da vardı.diğer forumdan alınan fotoğraflar iyi bi açıdan çekilmemiş.13 numara olarak bahsedilen sporcu uzun yıllardır bu sporla uğraşmaktadır bu yarışmada 75 kg. da türkiye şampiyonu olmuştur ayrıca kendisi hocamdır.kendisinin daha iyi fotoğraflarını bulmaya çalıştım.gerçi şu an vücudu yarışmadakinden daha iyi durumda.sürç i lisan ettiysek affola ileriki yarışmalara hazırlanan tüm arkadaşlara başarılar dilerim.

12-13 Nisan Tarihleri Arasında Yapılacak Olan Vücut Geliştirme - Gençler, Büyük Erkekler Ve Masterler Ve Fitness Ve Body Fitness ( Bay - Bayan ) Balkan Ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerine

josef bu yarısmada gencler ve masterlar kategorısının yer alacagı bılgısıne nereden ulastın cunku federasyonun sıtesındekı faaliyet programında ''VÜCUT GELİŞTİRME VE KLASİK VÜCUT GELİŞTİRME BÜYÜK ERKEKLER AVRUPA ŞAMPİYONASI MİLLİ TAKIM SEÇMELERİ ZONGULDAK 12-13 NİSAN'' seklinde yazıyo en kısa zamanda cevap bekliyorum hocaya ona gore bılgı vercem tesekkurler

josef bu yarısmada gencler ve masterlar kategorısının yer alacagı bılgısıne nereden ulastın cunku federasyonun sıtesındekı faaliyet programında ''VÜCUT GELİŞTİRME VE KLASİK VÜCUT GELİŞTİRME BÜYÜK ERKEKLER AVRUPA ŞAMPİYONASI MİLLİ TAKIM SEÇMELERİ ZONGULDAK 12-13 NİSAN'' seklinde yazıyo en kısa zamanda cevap bekliyorum hocaya ona gore bılgı vercem tesekkurler
"KeoS" Sitede bir yanlışlık olmalı,2 hafta falan önce dökümanı ben indirmiştim hatta spor salonunda bile bakmıştık,yarışmaya girecek olan arkadaşla..

Fakat şuan girdim ve şu bilgi mevcut;VÜCUT GELİŞTİRME VE KLASİK VÜCUT GELİŞTİRME BÜYÜK ERKEKLER AVRUPA ŞAMPİYONASI MİLLİ TAKIM SEÇMELERİ
Hadi yanlış yeri kopyaladım desem,12-13 nisanda başka yarışma yok...

Son düzenleme:
Yarın iyice araştıracağım,acaba bir değişiklikmi yapıldı?
Ne olup bittiğini yazarım.
Ayrıca dökümanda vardı arkadaşta ve bizzat kendim çıkarmıştım,eğer çıktı hala duruyorsa sizlerle paylaşırım...

Son düzenleme:
Yarışmanın Tarihinde ve düzenleneceği ilde değişiklik meydana gelmiştir!!!

VÜCUT GELİŞTİRME GENÇLER - BÜYÜKLER ( BAY - BAYAN ) - MASTERLER ( BAY ) , FİTNESS VE BODY FİTNESS ( BAYAN ) , KLASİK VÜCUT GELİŞTİRME ( BAY ) BALKAN ŞAMPİYONASI MİLLİ TAKIM SEÇMELERİ

29 - 30 MART Tarihinde KONYA'da yapılacaktır..

Alıntı:http://www.vgffederasyonu.org/images/faaliyet/2008_faaliyet_prog.xls

arkadaşın yarışmada pek fazla bir şansının olacağını zanetmiyorum. kaslar tam yerne oturmamış. eksiği çok, ama azile çalışırsa 1-2 yıl içerisinde bir yerlere gelebilir....

en azından tecrübesine ekleme yapmış oldu.bence bir sonraki yarışmada artık ne ile karşılaşacağını daha iyi bilip kendini o yönde zorlayacaktır.kendisini tebrik ederim.

bende kendimi saklıyorum habire gençlerde yarışmaya giricem - 74 te girenleri gçrdükçe boşa yarışma kaçırmışım diyorum temmuz yada ekimde görüşürz podyumda beyler

13 numara yanlış yere gelmiş olsa gerek,bunlar ciddi resimmi şakamı

Back
Yukarı