Aynen insanlar çok bilinçsiz, büyük bir kesim umursamıyor , çoğu ülkede sokağa çıkma yasağı var , sırf insanlara yardım etmek zorunda kalmamak için yasak ilan edilmiyor , ne var ne yoksa Suriyelilerle veriyoruz (40-50-60 milyar dolara aylarca insanlar idare edebilirdi)Minimum 2-3 hafta daha devam. Durum bizim için pek parlak görünmüyor. Test sayımız çok az, bu da yayılımı arttırıyor. Bence 2-3 ay kapalı kalmasına kendimizi hazırlasak iyi olur. Evde yapmayı ben de sevmiyorum ama bence bir şekilde evde çalışmaya adapte olmak lazım.
Arkadaşlar covid19 pandemisi sebebiyle salonlar kapatıldı. Evde bu iş olmuyor. Bende açılana kadar bıraktım ama ne zaman açılır merak ediyorum. Aranızda spor salonu çalışanı yada sahibi varsa bilgi verebilir mi?
appvice diye bir uygulama vardı. hala yayındaysa bir bakın derimMadem öyle bize sağlam bir psikolog lazım.
Psikolojim bozuldu 1 haftada.
yasak çıksaydı şimdiye çıkardı bu ekonomi ile sanmıyorum geleceğinisokağa çıkma yasağı yaklaşıyor sen salonların açılmasından bahsediyorsun![]()
önüne alamayacaklar şuanda inanılmaz bir artış varyasak çıksaydı şimdiye çıkardı bu ekonomi ile sanmıyorum geleceğini
Ben o zamana kadar spor yapmamak yerine corona olup bağışıklık kazanmayı tercih ederim.Gerçekten psikolojim bozuldu. Artık düzenli antrenman rutinime, spor salonuma dönüm berbatlaşan formumu toparlamak istiyorum. Bu pandemi öncesi 1 ay başka salona gidememiştim. Çok ciddi kas ve yağ kaybım oldu. Hacim gitti. Tam başlayacaktım bu sefer salonlar kapatıldı. Evde çalışarak toparlanmam çok zor. Tek isteğim spor salonlarının açılması.
Lütfen bu konuyla ilgili bir gelişme olursa bu konuda belirtin. Güncel tutmaya çalışalım. Bazıları diyor ki spor salonları en riskli grup olduğu için Eylül ayında anca açılır. Düşünmek bile istemiyorum bu ihtimali.