Salonda tanıdığım tanımadığım herkesin dediği şey gücüme göre zayıf göründüğüm. 1.5 yıl aralıksız sporun vermiş olduğu güçle salondaki prolar dışında en yüksek kiloyu girenlerdenim. Üyeler sürekli değişiyor zaten durmadan yeni yüzler görüyorum ve böyle gelen her dallamanın beni 2-3 aylık sporcu sanması beni deli ediyor...
Aynı durumdan bende muzdaripim benimde gerek boy olarak gerekse kilo olarak aynıyız zaten.Ancak ben yeni birşey keşfettim sanada tavsiye ederim sana öğütlerde bulunan kişinin karşısında biraz 'salağa' yat yani bilmiyormuş sanki doğru söylüyormuş gibi dinle ancak cevap verme soru falanda sorma zaten kendiliğinden gelip söylüyor birde soru sorsan nasıl olur acaba buyüzden sessiz sedasız dinle tamam de geç zamanla kendiliğinden gelmemeye başlıyor yanlış,saçma sapan öğütler.Arkadaslar bahsetmis ama;
Okulunspor salonunu kullanmaktayim. Spora gelen bircok kisiyi salon disindada tanimaktayim. ancak oyle adamlar cikiorki yada kendilerini spor salonunda okadar guzel belli ediorlarki arkadaslaiginizi gozden gecirmek zorudna kaliorsnz.
Ornek mi?
190 a 100 kiloluk bana(yag oranimm 15% civari) 180 e 72 kiloluk tuy sikletin gelip yanlis yapion, hic yapma daha iyi demesi.
Ertesi gun gelip gogusler sonmusmu ne demesi.
Benchte snn kadar basarim yakinda demesi.
Bana beslenme konusunda ogutler vermeye kalkismasi, yalan yanlis seyler ogutlemesi vs.vs.
Benim tepkim- bi kelime daha edersen bana seni..., dyiip bidaha vverdigi selami bile almam.
Kiskanan cok oluyor kacinilmaz ama dayanamiorm abarttiklarinda.