salonsuz dumbball calışmam

arkadaşlar yazın solana gidemicem ve calışma şeklim mazemeler 10 kg cift dumbball
yaş 18
kg 65
kol normal 30 sıkı 35
bel 73
omuz 114
göğüs 98

göğüs
ayaklar yukarda şınav 4x15
dumbball fly 3*8
eller normal şınav 4 x 15
eller yukarda şınav 4x15

biceps
dumbball scoot curl 4*8
hummarcurl 4*8
altarnatif dumball curl 4*8

omuz
arnold press 4*8
ayakta yana acış 3*8
ayakta öne acış 3*8
eğilerek yana acış 3*8

arka kol
dar şınav4*8
anla dummball 4*8
kickback 4*8

sırt
enseye barfıx 4*8
öne barfix 4*8
dumbball row 4*8
pullover 3*8

yorumlarınız için teşşekkurler

Alt gövde çok eksik kalmış. Eğer gün ayırmak istemiyorsan en azından bir gün arayla çalışmalarının başına dumbell squat, lunge vs. ekle.(tahminen sonuna da karın ekleyeceksin). "görüntümü etkilemez" diye düşünme, hemen fark edilmese de etkiler. Ayrıca bu büyük kasların çalışması genel gelişimi sağlayacak metebolik aktiviteleri tetikleyecektir.

Alt gövde çok eksik kalmış. Eğer gün ayırmak istemiyorsan en azından bir gün arayla çalışmalarının başına dumbell squat, lunge vs. ekle.(tahminen sonuna da karın ekleyeceksin). "görüntümü etkilemez" diye düşünme, hemen fark edilmese de etkiler. Ayrıca bu büyük kasların çalışması genel gelişimi sağlayacak metebolik aktiviteleri tetikleyecektir.
bacak yazmama nedenim hergun maç yapmamız dinlencek vaktikalmıyo bile derim

konunuzun ıcınde bene bırsey sormak ıstıyorum izninizle.
ayaklar yukarıda şınav dahamı etkılı gogus ıcın ben normal ayalarım yerde cekıyorum ayaklar yerde olunca nere calısıyor ayaklarımı kaldırınca daha kolay oluyor sankı sınav cekmek

Ayaklar yukarda olunca üst göğüse vuruyor diye biliyorum, normal şınav yani düz olanı göğüs içlerine, ayaklar aşağıda olursa da alt göğüse. Bir nevi bench press le aynı mantık.

Ayaklar yukarda olunca üst göğüse vuruyor diye biliyorum, normal şınav yani düz olanı göğüs içlerine, ayaklar aşağıda olursa da alt göğüse. Bir nevi bench press le aynı mantık.

Anladım teşekkur ederım o zaman ayakları kaldırıpda sınav cekeyım baska yerlerımde calısır ama ayaklar asagıda nasıl oluyor evde yapılabılınıyormu cunku ayak asagıda bıldıgım normal sınav.

cevaplarınız için tekrar teşekkür ederım.

Back
Yukarı