• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

sammysoussa resimler

Mehraba arkadslar,size arada sirada bir resim yollayim dedim.
Bu arada Levent Sirintepe arasi güzel bir Stüdio ariyorum bilgi icin tesekürler! 22052008206.jpg

22052008202.jpg

20062008036.jpg

Tebrıkler vucudun gercekten cok ıyı..Yalnız bıze kendın hakkında bıraz daha bılgı verebılır mısın..Kac yıldır yapıyorsun , steroıd kuru yaptın mı , boyun kılon vs seklınde...

arif'e tarif gerekmezmiş.senin vücut herşeyi söylüyo zaten sammysoussa..yoruma ne hacet.ama yaptığın program ve beslenmeni yazarsan daha açık paylaşımlar olabilii

İyi bir vucut tebrikler böyle erkeksi bir görüntüde göğüste piercing bence hoş değil böyle şeylere karşı olduğumdan değil ama sende olmamış küpeye lafım yok, ayrıca kürle ve ya kürsüz gayet güzel bir vucud yapılmış ne olucak kürü yazıcakta sizdemi aynısını yapıcaksınız bence bu derece vucud yapmış birine sorulabilecek çok daha önemli şeyler var.Başarılarının devamını dilerim.

Kür yaptığını sorarak onun başarısını küçümser gibisin muscle_pump. Kür elbet bir etken; ama her kürde herkes aynı verimi alamıyor. Kimisi kür yapsa da alamıyor. Demek ki kür bu konuda başarıyı belirleyici 1. faktör olamaz. Amatör olmayan bir vücut. Bu işi profesyonel yaptığın belli oluyor. Gayet hacimlisin. Kilo ve boyu da yazar mısın?

kür yok diyenler kendilerini kandirmaya devam etsin, kürsüz böyle bir vücut zaten imkansizdir. Fakat kürlüde olsa harika bir vücut tebrikler.

cok ıyı bır vucut bıze beslenme programınızı antrenman programınız gıbı bazı bılgılerı verırsenız daha bılgılendırıcı bır baslık olmus olur:)

bu bölüm özel kurallara tabidir..başlığınızın kilitlenmemesi için resim ekleme kurallarına uygun bilgi ve pozlar eklemelisiniz..
ayrıca açıklayıcı bir başlık seçmeliydiniz.."Arada sirada bir resim yollayim" şeklinde olan başlığınızı editledim..
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/announcement.php?f=20

güzel vücut ama kac yıl uğraştınız? 10 yılmı 2 yılmı 5 yıl mı? ona göre güzel iyi ideal vücut denmeli bence 10 yılda böyleyse pek fazla gelişmemiş 5yıllıksa ideal 2 yıllıksa süper gelişmişsin gbi yorumlar yapabilirdik ve baslagınctaki resmin yokki neye göre yorumlamamız gerekiyor? ... ynede güzel simetri ...

bicepsler ve kanatlar gerçekten güzel fakat alt sırt başta olmak üzere sırt yok gibi bişi kanatlar dışında.. omuzlarda iyi görünüyor. Genel manada başarılı bir vucut tebrik etmek lazım.

saygılar...

söylenecek birşey bırakmamıs kür yapmıs veya yapmamıs herkes kürle aynı sonucu alması imkansız bu anatomiylede alakalı bir olay

Fazla Forumlara takilmadigim icin basligi size burakiyorum!
Kusur olmazsa tabii´ki!

Toplam 8 yildir calisiyorum bunun son 4 senesi sürekziz!

ilk 4 senesi pek azimli calismadim ara biraktim.

Yemek seklim cok et Proteyin az Hamur az Yag.

Günlük calorin 3000cal-3500cal.

günlük 4-5 litre Su.

Antreman seklim 4 parcaya bölüyorm havtada

Boy 1,75cm
Kilo Sene arasi 105kg
Yarislarda 95kg
photo_022.jpg
1.Gögüz bizep
2.omüz bacak arka kisim
3.bos
4.Kanat trizep
5.bacak ön kizim ve baldir.

büyük kas icin 4alet a 4set
kücük kas icin 3 alet a 3set

bös günlerimde kondisyon bisiklet stepp crosstrainer.

Kür davasina gelirsek yalan söylemeye gerek kalmiyor,yaptim.
Ama bunu burada pek aciklamak istemiyorum,umarim anlayis gösterirsiniz!thums:

Düsseldorf da kaldim amma su an Istanbuldayim.
Arkadaslar,4.Levent cevresinde bir Studio ariyorum bir kac Havtadir bos durdum ve acayim Kötü his ediyorum bana acelden yardim Lütfen.

Tesekür ederim,belki burdan bir kac arkadaslarla beraber calisiriz.

Back
Yukarı