Sanırım bana yardım edecek yok nasıl beslenmem gerektiğini bilmiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan regola5
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

regola5

Üye
Sabah kahvaltıda :
Peynir
2 Yumurta
Zeytin

Öğleye doğru
3 yumurta yulaf ile karıştırılarak

Akşam :
Sofraya gelen herhangi bir yemek , yağ oranı az.

Antrenmanım akşam saat 10:00 da
Antrenmandan sonra ise :

1 saat sonra
Tavuk göğüsü
4 Yumurta Yulaf ile yine karıştırılarak

Daha ne eklemeliyim

Yaş 19
Kilo 77

1 sene 7 aydır bu sporu yapıyorum ama daha irileşmek istiyorum

sabah kahvaltısında öğle yemeğinde ekmek ye bence. ekmeğin protein oranına önemsiz gibi bakıyorlar ama aslında öyle değil. yaklaşık 55 gram karbonhidrat ve 7 8 gram protein lif filan vardır 100 gram ekmekte. yani bir bütün ekmek yersen günde 165 gram karbonhidrat 20 gram protein almış olursun bu da küçümsenmiyecek bir miktar. ve makarna... %70 karb. %10protein bulunduruyor. bu arada boyun ne kadar?

sabah kahvaltısında öğle yemeğinde ekmek ye bence. ekmeğin protein oranına önemsiz gibi bakıyorlar ama aslında öyle değil. yaklaşık 55 gram karbonhidrat ve 7 8 gram protein lif filan vardır 100 gram ekmekte. yani bir bütün ekmek yersen günde 165 gram karbonhidrat 20 gram protein almış olursun bu da küçümsenmiyecek bir miktar. ve makarna... %70 karb. %10protein bulunduruyor. bu arada boyun ne kadar?

Ekmeğin tercih edilmeme sebebi bu değil zaten rafine gıda olması. İşlenmiş bir gıda ayrıca beyaz ekmek kadar boş bir gıda yok yani öyle böyle değil , prinç tüketin onun yerıne dolu kh kaynağı var illa ekmekmi abi ? ama alışmış toplum yapacak birşey yok en azından tam buğday dediklerini tüketin artık ne kadarı tamsa.

tam sağlama almak istiyorsan "kan grubunu" da söyleyiver...)

Kan grubunun ne gibi bir etkisi var acaba? Kafamn bı ucunda kalmıştır hep sorcam sorcam diye :)

hangi ekmekten bahsediyorsun beyaz ekmekten mi ?
eger evet ise acıyorum sana.

yediğin şeylerin kollestrolünü, kan şekerini vb değerlerini kötü yönde etkilememesi gerektiğini unutma
bi diyetisyene gidip bilgi alabilirsin
senden kan tahlili isteyecektir
sağlık durumuna göre beslenmen gerekir bunu unutma
mesala kanının şeker drenci çok düşüktür
güç için aşırı şeker alaym dersin allah muhafaza..

yediğin şeylerin kollestrolünü, kan şekerini vb değerlerini kötü yönde etkilememesi gerektiğini unutma
bi diyetisyene gidip bilgi alabilirsin
senden kan tahlili isteyecektir
sağlık durumuna göre beslenmen gerekir bunu unutma
mesala kanının şeker drenci çok düşüktür
güç için aşırı şeker alaym dersin allah muhafaza..

hadi ya mutlaka gideceğim
hocam hiç bilgi vermiyor ki bizlere :(

Yazık sana ya...

Back
Yukarı