Sanırım Database şişti..

Dün geceden beri (25.01) site muazzam ağırlaştı.Sayfa üretimi 4.11 sn de yapılıo..Sanırım dtbase şişti.
MysQL kaynaklı bi problem de olabilir belki..

Teknik admin arkadaşlar gereğini yaparsa kendi adıma çok memnun kalıcam..Zira bu yüzden sitede online olma süresi asabiyete bağlı olarak kısalabiliyor..

Şimdiden teşekkürler..Kolay gelsin..

Farkina vardim, simdi Hostingi aricam.
Server degisikligi sonrasinda oldu. Bu sorunla karsilasan baska üyelerde varmi ?

Tessekürler.

bendede oluyor
sayfalar eskiden tek tiklama ile aciliyordu ama simdi bir kac saniye daha gec aciliyor

Aynı olay bendede baş gösteriyor :roll:

Malesef Hostingden kaynaklaniyor :x

Hosting sirketi ödedigimiz Business server olmasina ragmen forumu normal Private (düsük) servara eklemis.

Simdi Business serverina kendiniz cekeceksiniz diyorlar, yani kendi hatalarini bize yüklüyorlar, egerki düzeltmezlerse yeni hosting sirketine gececegiz gibi, bunun neticesinde site bir kac gün yine kapali kalabilir :x

Sert konuşun.. :x
Sonuç veriyo :D

Forum yeni servera tasindi, sanirim cok daha hizli oldugunu sizde hissedebiliyorsun, ben sahsen cok memnunum JET ucagi gibi masallah :badgrin:

baya bi hızlanmış forum.çok iyi oldu bu yeni server.elinize sağlık ;)

Despo dedi:
Forum yeni servera tasindi, sanirim cok daha hizli oldugunu sizde hissedebiliyorsun, ben sahsen cok memnunum JET ucagi gibi masallah :badgrin:

Post atarken arada yine nöbet tutan saray muhafızı gibi kasılıo ama eskisi gibi değil tabi..Elinize sağlık arkadaşlar..
Lokum gibi olduk :D

BaBe ShaQ dedi:
Despo dedi:

Post atarken arada yine nöbet tutan saray muhafızı gibi kasılıo ama eskisi gibi değil tabi..Elinize sağlık arkadaşlar..

Eskiden forum (özelliklede dün sabah) COK yavasti, hatta forumdan cikip bu soruna care bulmaya calistim. Simdi post acinca bende hic sorun olmuyor, belki senin internet hizindandir. Baskasinda ayni sorun varmi ? Eger halen sorun yasayan varsa lütfen bu baslik altinda belirtsin halletmeye calisirim.

Saygilar

BaBe ShaQ dedi:
Despo dedi:

cok onemli bir noktaya deginmisiniz :badgrin:

saydam dedi:
BaBe ShaQ dedi:

cok onemli bir noktaya deginmisiniz :badgrin:

Hangisi o? Kasılma noktası mı yoksa lokum gibi olma noktası mı ? :badgrin:

ay bu smiley---> :badgrin: beni gülmekten öldürüyo :lol: :lol:

:badgrin: bana :)
Aramizda forumun yavas oldugu hakkinda bazi konusmalarimiz oldu ve yarini bekle dedim ve bu mesaji attim bendeki " :badgrin: " saydamaydi :)

hmmmmm anladım :badgrin: :badgrin:

Halen sorun yasayanlar varsa lütfen hangi saatlerde sorun yasadiginizi yazarsaniz sevinirim.

Saygilar

Öğlen saatlerinde çok ağırlaşıyor bende 8)

bende bi sorun oluyo herkezde oluyomu bilmiyorum ama bu aralar bi başlığa cevap yazdıktan sonra gönder'e bastığım zaman sayfa görüntülenemiyor hatası veriyo sonra yenile dedikten sonra düzeliyo

spidey dedi:
bende bi sorun oluyo herkezde oluyomu bilmiyorum ama bu aralar bi başlığa cevap yazdıktan sonra gönder'e bastığım zaman sayfa görüntülenemiyor hatası veriyo sonra yenile dedikten sonra düzeliyo

Dediğin şey mesajı gönder dedikten sonra hata verip, tekrar basınca "hiçbir gönderme metodu seçilmedi" demesi mi? Eğer o ise, hata mesajı çıkmasına rağmen mesaj aslında gönderilmiş oluyor, tekrardan göndermeye çalışınca bu sefer aynı mesaj 2-3 kere çıkıyor. Kendi mesajınızı da yeni mesajmış gibi görüyorsunuz.

Bu hata neden kaynaklanıyor bilmiyorum 8)

sarc4stic dedi:
spidey dedi:

Dediğin şey mesajı gönder dedikten sonra hata verip, tekrar basınca "hiçbir gönderme metodu seçilmedi" demesi mi? Eğer o ise, hata mesajı çıkmasına rağmen mesaj aslında gönderilmiş oluyor, tekrardan göndermeye çalışınca bu sefer aynı mesaj 2-3 kere çıkıyor. Kendi mesajınızı da yeni mesajmış gibi görüyorsunuz.

Bu hata neden kaynaklanıyor bilmiyorum 8)
evet sarc onu bende farkettim o yüzden bidaha denemiyorum tıkladıktan sonra, mesaj panosuna tekrar dönüp ordan devam ediyorum.

Back
Yukarı