Sarımsağın body için faydaları

Arkadaşlar nerdeyse çıktığından beri muscle & fitness dergisi alıyorum sağlıklı yaşam için sarımsağın bisürü faydası olduğunu zaten hepimiz biliyoruz fakat derginin nerdeyse her sayısında sarımsakla ilgili yeni araştırmalar deneyler açıklanıyor genel oalrak bu yazılardan gözlemlediğim kadarı ile sarımsak testesteron üretimine ve vücutta nitrik oksit üretimine yardımcı oluyor deniyor.

Soyle bir ekleme yapayim bir basliktan.https://www.bodyforumtr.com/vbforum/testesteronu-do-al-yollardan-art-t4221.html

SARIMSAK : allicin denen bir madde içerir..testesteronu yükseltici ,kortisolu de düşürücü bir etkisi vardır sarımsağın..kortisol ve testesteron birbiryle zıt çalışan iki hormondur.bunları birbirine düşman iki hormon gibide düşünebilirsiniz...sarımsağın bu olumlu etkileirnden faydalanmak istiyorsanız çiğ olarak tüketmeye çalısın(mümkün olduğunca)..biliyorum bu durum sizin için çok zor olabilir.onedenle üzerinde fazla durmayacağım.kişinin tercihine kalmıştır.

Soyle bir ekleme yapayim bir basliktan.https://www.bodyforumtr.com/vbforum/testesteronu-do-al-yollardan-art-t4221.html

SARIMSAK : allicin denen bir madde içerir..testesteronu yükseltici ,kortisolu de düşürücü bir etkisi vardır sarımsağın..kortisol ve testesteron birbiryle zıt çalışan iki hormondur.bunları birbirine düşman iki hormon gibide düşünebilirsiniz...sarımsağın bu olumlu etkileirnden faydalanmak istiyorsanız çiğ olarak tüketmeye çalısın(mümkün olduğunca)..biliyorum bu durum sizin için çok zor olabilir.onedenle üzerinde fazla durmayacağım.kişinin tercihine kalmıştır.

evet dergide de çiğ olarak veya yemek içinde tüketilmesi yazıyordu:)

Sarımsak mucizevi bir bitki. Ben uzun zamandır gece yatmadan her gün 1-2 diş yutuyorum suyla birlikte çok faydalı oluyor. Nitrik oksit seviyesi antrenman yaptığınız günlerde gerçekten çok üst seviyede oluyor. İçinde bir çok etken madde bulunduruyor. Amino asitler, vitaminler, mineralleri barındırıyor. Tavsiye ederim her gün 400 ila 600 mg tüketilmesini öneririm yaşam boyu sağlık için.

Konuyu hortlatayım.
Antrenman sonrası sarımsak yiyen veya tecrübe eden var mı? Antrenman sonrası kortizolu bastırmak için birşey yiyip insülinle bastırmak istemiyorum. IF ve ketojenik diyet yapanlar için zor oluyor.
Alternatif olarak kabul edebilir miyiz? etkisi nedir tecrübeli arkadaşlar konuyu tekrar kaldırırlarsa faydalı olur.

Back
Yukarı