Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar Sarelle tarafından yapılmış şeker içermeyen ancak içinde İzomalt bulunan bir ürün kana şeker kadar hızlı karışmayarak İnsülin i tavan yaptırmayan bir ürün.
Bu tarz tadlardan vazgeçemeyen arkadaşlar için denenebilir.
arkadaşlar bu ürünü alıp günde iki üç kaşık kullanmayı düşünüyorum ama kararsızım kesinlikle şekerden uzak durmaya çalışıyorum ama bu ürünü markette gördüm ve diyabet hastaları için uygundur yazısını ve şeker olmayışını görünce dikkatimi çekti daha fazla bilgi verebilecek olan arkadaşlar varsa sevinirim saygılar..
Nasıl bir bilgi istiyorsun anlayamadım fiyat ve satıldığı yer bilgisi var zaten.
Ürün ile ilgili gerekli açıklamada var
"Arkadaşlar Sarelle tarafından yapılmış şeker içermeyen ancak içinde İzomalt bulunan bir ürün kana şeker kadar hızlı karışmayarak İnsülin i tavan yaptırmayan bir ürün.
Bu tarz tadlardan vazgeçemeyen arkadaşlar için denenebilir."
memet günlük beslenmemde kesinlikle şekerden uzak duruyorum izomalt hakkındada pek bir bilgim yok onun için şekerden uzak duran biri bu ürünü kullanabilirmi diye merak ettim sen bu ürünü tüketiyormusun mesela ?
konunn üstünden baya bir üsre geçmiş ama şunu yazmak istiyorum. ben her hafta sonu 4/5 tatlı kaşığı yerim ve sonucuda ishal olarak geri döner. fazla tüketildiğinde ishal yapma etkisi vardır.
Ben ne zaman yesem beni ishal yapan bir ürün. Belki ben bir kere bulaşınca en az yarısını yediğimden de kaynaklanıyor olabilir ama aile fertleri de aynı şeyi ifade etmekte.
ben bir tip 1 diyabetli olarak söylüyorum doktorum asla ve asla tatlandırıcı kullanma diyor şekerden daha zararlı vücut için şeker yemiyorsunuz tatlandırıcı falan ve ayrıca bu ürünün şekerlisine baktığınızda karbonhidrat değerinin şekersiz diye bu satılandan daha düşük olduğunu görürsünüz oda ayrı bir iron şekersiz tatlandırıcılı ama karbonhidratı şekeri daha yüksek ve ayrıca yağ oranıda daha yüksek normal şekerlisinden nasıl bir saçmalıktır.