Sarkmalarım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beyler öncelikle herkese selamlar ben 105 küsür kilodan 70e düşüp 6 7 ayda 35 küsür kilo verdim fakat vücudum yumuşadığı için sevincim kursağımda kaldı diyebilirim özellikle çekince ve otururken belli oluyor hani öyle haberlerde gördüğümüz kadar sarkık assagi inmis bi derim yok ama benim bu deriyi yenilemem için spor yapmam şart mıdır ki yazılmayı da düşünüyorum ne kadar zamanda toparlarım özellikle tecrübeli abilerim yardımcı olursa sevinirim

tabi[DOUBLEPOST=1485122624][/DOUBLEPOST]-[DOUBLEPOST=1485122794][/DOUBLEPOST]-[DOUBLEPOST=1485123564][/DOUBLEPOST]-

Eklentiler

• 20170122_005142-2.jpg
    20170122_005142-2.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 403
  • 20170112_163043-1.jpg
    20170112_163043-1.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 408
Son düzenleme:
gereken yanıtlar verildi. ben verdim hatta birisinde baya detaylı.
ayrıca yanıt verilmiyorsa verilene kadar her gün konu mu açılması gerek. şu hatanızı kabul edin bir kere de yahu.
"pardon adamın çok fazla flood yaptığını farketmemiştim yanlış anlamışım"
bu kadar zor olmamalı.

Yahu gereksiz tartışmaya girmek istemiyorum sokma beni...
Bende bazı konularda 2-3 tane konu açtım gerekli cevabı bulamadığım için. Bunun 2 hafta içinde yapılmasıyla 1 ay içinde yapılması arasında fark yok. Yeni konu açılmadığında eski konu kayıplara karışıyor...

Yahu gereksiz tartışmaya girmek istemiyorum sokma beni...
Bende bazı konularda 2-3 tane konu açtım gerekli cevabı bulamadığım için. Bunun 2 hafta içinde yapılmasıyla 1 ay içinde yapılması arasında fark yok. Yeni konu açılmadığında eski konu kayıplara karışıyor...
forum kuralları 3-
3.2Aynı başlıkla ve/veya aynı içerikle açılan başlıklar konu tekrarı sayılacağından kilitlenecektir.

lütfen forum kurallarını okuyun. eğer güncelliğini yitiriyorsa aynı konuya gidip uplama amacıyla mesaj atın.
diğer türlü benim gibi yeni bir şeyler görmek, öğrenmek ve paylaşmak isteyen insanalr için çöp haline geliyor ve dayanılmaz bir hal alıyor.

Sadece yardım istedim kötü bi niyetim olduğumdan açmadım heralde tecrübeli abilerim yardımcı olursa diye soruyorum sinirinizi bozmak için değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı