• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Sash_688´in Resimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Re: slm

sash_688 dedi:
ben genelde yaptığım sporun beni tatmin edip etmemesne bakarım.zamanında kür le falan kafa yormadım.kür ün sadece kelime anlamını bilmiyordum. ama içeriğini zaten görüyoruz nasıl yapıldığını neler gerektiğini biliyoruz.ben 4 yıldır bu sporun içindeyim.vücudumun neye ihtiyacı olduğunu nasıl bir antreman gerektirdiği biliyorum zaten.bende kendimi vücuduma göre yönlendiriyorum.kür ün anlamının ne olduğunu bilmek yada bilmemek bana bir şey kaybettirmedi kaybettirmezde.vücudum ortada yorum sizin.imkanlarım olduğu sürece de daha da kendimi geliştirmeye çalışıyorum....

brawo sana örnek alınılacak bir sporcusun gerçekten tebrik ederim seni biz kürü desteklemiyoruz asla

hsd dedi:
sash_688 dedi:
ben genelde yaptığım sporun beni tatmin edip etmemesne bakarım.zamanında kür le falan kafa yormadım.kür ün sadece kelime anlamını bilmiyordum. ama içeriğini zaten görüyoruz nasıl yapıldığını neler gerektiğini biliyoruz.ben 4 yıldır bu sporun içindeyim.vücudumun neye ihtiyacı olduğunu nasıl bir antreman gerektirdiği biliyorum zaten.bende kendimi vücuduma göre yönlendiriyorum.kür ün anlamının ne olduğunu bilmek yada bilmemek bana bir şey kaybettirmedi kaybettirmezde.vücudum ortada yorum sizin.imkanlarım olduğu sürece de daha da kendimi geliştirmeye çalışıyorum....

brawo sana örnek alınılacak bir sporcusun gerçekten tebrik ederim seni biz kürü desteklemiyoruz asla
hiç sustanon pirimabolon yada diğer steroitlerden oldunmu çünkü sırtındaki sivilcelerin konumu birşey kullandıgını ifade ediyor

nedir?

slm

sırttaki sivilcelerin onlarla alakası yok.ben badiye başlamadan öncede vardı onlar.sırttaki sivilciler bir gidip bir geliyorlar bende:)

sash_688 dedi:
sırttaki sivilcelerin onlarla alakası yok.ben badiye başlamadan öncede vardı onlar.sırttaki sivilciler bir gidip bir geliyorlar bende:)
Evet o sivilceler bende de bu spora başlamadan önce vardı şu anda da çok az var görenlerinde tabi dolayısıyla aklına hemen kür geliyor.En iyi ilacı deniz ve güneş

Sash selam

En güzel pozun, salonda aynanın önünde wermis oldugun... ii yolda oldugun aşikar.. kısmi 4, tam 2 sene icin gelisme daha ii olabiirmiydi diye düsünülebilir, ama elbet olacaktır bu azimle...
Boyun ve klilon kac?

Sanki gelecek kışa bi 5-10 kilo arası almayı kaldırır gibi geldi vücudun bana

Vucudun guzel kollar cok iyi.
Yuzunde guzel :D umariz daha iyi olursun basarilar :)

1.80 e 80kilo

boy olunca cok güzel duruyor
benimde boyum 1.89-79 kilo bir sorum olucak hazır arkadaşın fotolarını görmüşken ben bu kilodayken benimde kaslarım bu şekilde dolgun görünürmü iyi çalışsam sıkı çalışıyorum protein li besinler yiyorum forumu düzenli takip ediyorum hatta hep altta açık desem yeridir bende koysam diyorum fotolarımıda birşey yok yani sizlere göre gören arkadaşlarım cok iyi diyor tabi onlar göbekli ondan :) yoksa bb lik birşey yok henüz

selam

bu arada benim kilo 85 e yükseldi artık 80 değil yani:)diğer yaza kadar 90-95 i hedefliyorum:)resimlerini koyarsan daha iyi bir değerlendirme yaparız....olmicak diye birşey yok istersen olur.çalışmana ve beslenmene bağlı.

Back
Yukarı