Satılık Ağırlık Seti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gölge

Üye
Herkese Selam

Elimdeki ürünlerin hepsi çok az kullanılmıştır. (Toplasan 10 antrenman yapılmadı)

1 Adet Uzun Bar
2 Adet Kısa Bar
4 Adet 3 Kilo
4 Adet 2,5 Kilo
4 Adet 2 Kilo
Toplam 30 Kilo

İstediğim Fiyat 90 YTL. Pazarlık Düşünmüyorum Çünkü Fiyat Bence Çok İyi.

İstanbul - Ümraniye'de Oturuyorum Şişli'de Çalışıyorum.

pazarlık düşünmüyorum dedim çünkü bence fiyat çok iyi ama hala satamadık 80 ytl ye vericem artık yapacak bir şey kalmadı bir an önce satmam gerekiyor acil ihtiyaçtan...

of bea kardes şimdi mi sölenir bu keske daha önce görseydim fiyatta iyi .kesin alırdım .ama spor mağazasından 2 gün önce filan aldım buna benzer bir ağırlık setini fiyatta daha pahalıydı tabi. keske daha önce görseydim :(

-Aynı şekilde gölge;nakliye,teslimat vb. konularda görüşmek isterim.
-Telefon numaram;0-537-252-61-24 (Kontörün yoksa mesaj atabilirisin,ben sana ulaşırım.
-Ha bu arada bende Ankara'dayım.
(Mirasyedi ne veriyosa 5 ytl fazlası benden :) )

-Gölge zamanını boşa harcadığım için özür dilerim.Fiyat gerçekten çok uygundu.Ancak istanbul'da olması (amcaoğlu İst.de ikamet etmesine rağmen) ve peşin olması sebebiyle senle alış-veriş yapamadık.Ancak alacak arkadaşlar için söylüyorum;fiyat gerçekten çok makul.Ben piyasa araştırması yaptım ve sıfırını 120 ytl ye aldım.Haberiniz olsun...

ßu Arkadaşin Tel Numnarasi Msni Olan Versin Yah..Acil ßenim İşte:(

pm ile ulaşmayı dene..
pm atarak ulaşdığın halde cevap yoksa yapacak birşey yok..

1 sene olmuş ama kabahat sizde değil, bu başlığı açıpta satılığa çıkardığı malın sonucunu bildirmeyende.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı