Satılık Delta Bench Sehpası + 160kg Ağırlık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan boxor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

boxor

Üye
Arkadaşlar istanbul ümranieydeyim isteyen gelip elden evden teslim alabilir. Daha önce gruptan bir arkadaş gelip 150kg set almıştı elden arabayla gelip alacaklara öncelik tanırım. Kargoyla göndersem çok para tutacağı için kargoya pek sıcak bakmıyorum.
Kadıköy spora club üyeliği aldığım için evde odamda fazlalık olan abartıpta aldığım seti satıyorum.:

Çoğu vinly ağırlık, 20kg yakın döküm ağırlık plaka olmak kaydıyla ortalama 160kg yakın ağırlık vardır. Belkide fazladır net sayıcam hepsinin adetini yazacağım.
Ayrıca düz halter barı + z bar fiyata dahil vereceğim

Fiyat teklıflerı için whatsapp tan yazababiliirsiniz. 0544 738 93 20
mail: [email protected]

y3_zpszuwhx329.jpg

2 ay önce istanbuldaydım istanbulda olsam zaten bunlarla uğraşmam salona yazılırım memurum şırnaktayım mecbur bi home gym kurmaya çalışıyorum

sırnak ıcın hepsını tek bır kolude sırnak'a gıden bır otobus fırmasına verırım ama sana gelır mı bılemem :) oyuzden hayırlısı artık kıme nasıp olursa

olur sız gorusun bana araç plakasını sofor yada muavin adını verın ben bulur bırakıtım ama ben anadolu yakasındayım harem bana yakın.
yanı sız muavıne kolı ucretını vs hepsını verın gonlunu yapın ben teslım ederım benım acımdan sıkıntı yok ama once havale alırım odemeyı sonra goturur bırakırım takdır sızındır yada burada bır tanıdık akraba eş dost varsa ona bırakırım o sıze ulastırır

Sahibinden get açacaksın ben elime ulaşırsa ödemeyi onaylayacağım cizre nuh firması var burdan oraya giden get farkını ben vereceğim

malesef getle ıstanbul ıcıne acarım ıstanbul dısı kargo fırmasıyla gonderırım cunku get ıcın benden kargo takıp kodu ıstıyorlar ayrıca kargoda 80-/90tl tutacagı ıcın bıraz soguk bakıyorum

baro kart anlasması var buromuzda %40 yurtıcı ıle uyguna godnerıyoruz ben tahmını fıyat verdım zaten :) ama get olayı bıraz ugrastırıyor sıze guvenmedıgımde degılde fırma olmadıgım ıcın kargola gıtsın karsı taraf begensın onaylasın para bana gelsın ugras dur.

Back
Yukarı