sinanbaris
Üye
Ürün sıfır hiç kullanılmamıştır çift olarak satıldığı için biri fazla 120₺ fiyatı
Heavy grip 250hayırlı satışlar marka var mı?
Heavy grip serisinin hepsine sahibim, elinizdeki 113 kg professional lakaplı modeldir. İyi akşamlarHeavy grip 250
Bad company
Üstad doğrudur ben avusturyadan getirdim zaten fotosuda var ama becerip yukleyemedim suan urun agirligi konusunda yanlisim yokturhayırlı satışlar marka var mı? benim tahminim coc no:3, heavy grips te 125 kg yok çünkü...
2.2 lbs : 1kg eder, dünya standardı bu, kişiden kişiye değişmiyor.Üstad doğrudur ben avusturyadan getirdim zaten fotosuda var ama becerip yukleyemedim suan urun agirligi konusunda yanlisim yoktur
ben de zorla kimseye satmıyorum ya da zorla almalısında demiyorum sana kendi yaylarinka iyi calismakar ustad2.2 lbs : 1kg eder, dünya standardı bu, kişiden kişiye değişmiyor.
Teşekkürler hocam, alındıysanız özür dilerim, ama doğrusunu söylemek lazım, ekteki linkte arkadaşlar detaylı bilgi bulabilir, tekrar hayırlı satışlar.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-vucut-gelistirme-heavy-sports-heavy-grip-gripper-king-250-lbs-orijinal-usa-163336797/detay