TAVIR
Üye
Satılık Kople Ağırlık Seti Ve Çalışma Sehpası
Merhaba arkadaşlar aşağıda resimlerini eklediğim ağırlıkları ve ayarlanabilir göğüs omuz veya mekik aleti vs sadece düz shpa olarak çok amaçlı kullanabilirsiniz ağırlıklar dolu demirdir sehpa dayanıklıdır özel olarak kendim yaptım kalın malzemelerdir kesinlikle teneke gibi değildir malı çok övmeye gerek yok resimlerde detaylı şekilde gözüküyor Almayı düşünen arkadaşlarım almadan istanbul pendik kurtköyde bakıp görebilir
Not : Her Türlü Takas Teklifine Açığım
iletişim : 0539 946 52 92
Cem Demirtay
AĞIRLIK PLAKALARI
4 ADET 17 KİLO = 68 Kilo
4 ADET 8 KİLO = 32 Kilo
4 ADET 6 KİLO = 24 Kilo
4 ADET 5 KİLO = 20 Kilo
4 ADET 3 KİLO = 12 Kilo
4 ADET 2 KİLO = 8 Kilo
Toplamda 150 Kilo Civarı
4 Adet dolu demir kısa bar
1 Adet 100 Cm Çelik Düz Bar
1 Adet 150 CM Çelik Düz Bar
1 Adet Çok Fiksyonlu Özel Yapım Ayarlanabilir bench press ve omuz çalışma sehpası
1 Adet Mekik Sehpası
İstediğim Ücret 950 tl dir
sahibinden ilanı buradan ulaşabilirsiniz
https://www.sahibinden.com/ilan/ali...i-ve-calisma-sehpasi-kelepir-208258811/detay/
Merhaba arkadaşlar aşağıda resimlerini eklediğim ağırlıkları ve ayarlanabilir göğüs omuz veya mekik aleti vs sadece düz shpa olarak çok amaçlı kullanabilirsiniz ağırlıklar dolu demirdir sehpa dayanıklıdır özel olarak kendim yaptım kalın malzemelerdir kesinlikle teneke gibi değildir malı çok övmeye gerek yok resimlerde detaylı şekilde gözüküyor Almayı düşünen arkadaşlarım almadan istanbul pendik kurtköyde bakıp görebilir
Not : Her Türlü Takas Teklifine Açığım
iletişim : 0539 946 52 92
Cem Demirtay
AĞIRLIK PLAKALARI
4 ADET 17 KİLO = 68 Kilo
4 ADET 8 KİLO = 32 Kilo
4 ADET 6 KİLO = 24 Kilo
4 ADET 5 KİLO = 20 Kilo
4 ADET 3 KİLO = 12 Kilo
4 ADET 2 KİLO = 8 Kilo
Toplamda 150 Kilo Civarı
4 Adet dolu demir kısa bar
1 Adet 100 Cm Çelik Düz Bar
1 Adet 150 CM Çelik Düz Bar
1 Adet Çok Fiksyonlu Özel Yapım Ayarlanabilir bench press ve omuz çalışma sehpası
1 Adet Mekik Sehpası
İstediğim Ücret 950 tl dir

sahibinden ilanı buradan ulaşabilirsiniz
https://www.sahibinden.com/ilan/ali...i-ve-calisma-sehpasi-kelepir-208258811/detay/