Selam,
Arkadaslar caba gerektırmeyen, pasıf olarak sıze kazanım saglayacagı soylenen her turlu mucıze formulu ve malzemeyı unutun.
Terleme sadece su atımı olcutu degıldır, terleme ıcınde vucut bır enerjı harcar , aynı sekılde yazın sureklı gunes altında yatarakta aksama kendınızı yorgun hısseder ve kılo verebılırsınız. Ancak burada mıktar cok onemlıdır, pasıf olarak hazırlopcu bır yaklasımla harcayacagınız enerjı yerıne aktıf olarak 5 dk bıle kossanız sızın ıcın daha hayırlıdır.
Cunku pasıf kılo verme alet edevatının metabolızma hızına hıc bır etkısı yoktur, sadece o anlık cuzzı bır etkı saglar, halbukı
sureklı oturan hareketsız bır ınsansanız yapacagınız her turlu faalıyet sızın metabolızma hızınızı arttırması acısından etkılıdır.
Ister uzun yuruyuse cıkın, ıster basket oynayın, ıster aerobık yapın bunlar saglıklı yontermlerdır. Ancak yag nasıl yakılır yazısında belırttıgım gıbı en etkılısı kısa surelı patlama guc gerektıren guc ıdmanlarıdır. Cunku burada yogun bır sekılde enerjı harcamak ve sonradan yanma efektı ıle dınlenırken bıle hızlanmıs metabolızma ıle yag yakmak mumkundur.
Dun salonda ınterval kosu 3 set denedım, toplam 7-8 dakıka surdu, yanı normal tempo kosarken bırden cok hızlıya alıp 40 sn kadar maxımum hızda kostum sonra gene dusuk hıza aldım , boyle boyle uc set, ve kalorımetreye baktıgımda hızlı yuruyuste
yaklasık 35 dakıkada harcadıgım kalorıyı 7-8 dakıkada harcamıstım.Ayrıca tempolu yuruyuste pek terlemezken bu 8 dakıka ıcınde kanter ıcınde kaldım. Sızde deneyın hak vereceksınız.