Savaş Cebeci vs Cenk Hoca

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Paul_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Savaş cebeci'nin kanalı önceden çok iyiydi ama adam birden değişti (steroide bağlayanlar var) ve itici bir hal aldı. Cenk hocayı hiç izlemedim pekte tarzım değil

savaş cebeci zaten sırayla cenk hoca / ağırsağlam / ertuğrul evrekli / daha yeni türemiş şişman bir fitness hocasına / canan karataya bile sardı akıl sağlığından şüphe duymaya başladım

Bu savaş cebeci neden bukadar popüler oldu anlamıyorum.Ekstra birşeyi yok, yabancı dil bilen herkes onun verdiği bilgilere ulaşabilir ki zaten artık İngilizce bilmeyen kalmadı.
Hadi cenk hocanın deneyim ve tecrübeleri var, ama savaş cebeci çok yüzeysel.
Amerikada yaşıyor diye daha çok şey biliyor zannediliyor ama ben de 20 yıla yakın süre Amerikada kaldım, bir ayağım da halen orada. Orada ne aptallar var, spor yaparken sağa sola bilimsel terimlerle caka satan ama hareketleri yanlış yapan ya da kitaptan ezbere konuşan ne insanlar var...Haddi hesabı yok.
Bizim millet kendine kahraman yaratmaya ne kadar meraklı.
Bu millet kendine güvenmedikçe, her açıdan sürünmeye devam edecek.

Canan Karatay a gelince. Onu eleştirmemek günah olur, o da çok sallıyor:)

savaş cebeci zaten sırayla cenk hoca / ağırsağlam / ertuğrul evrekli / daha yeni türemiş şişman bir fitness hocasına / canan karataya bile sardı akıl sağlığından şüphe duymaya başladım

ertuğrul hocaya hangi videoda sallıyor ?

savaş hoca benim gözümde diğerlernden her zaman bir tık önde. adam okumuş etmiş vs bunları geçiyorum ama spor hakkında kafasına takılan bir şeyi açıyor kitaptan okuyor ve öğreniyor, ben diğerlerinin kitap okuduğunu bile düşünmüyorum, tamamen ghetto tarzı yapıyorlar.

Kavga sanırım bitti. Geçenlerde Cenk Hoca bir video paylaştı bununla ilgili. Ben eskiden Savaş Cebeci'yi severek izlerdim ama herif sapıtmıştı son zamanlarda. Cenk Hoca daha eğlenceli geliyor artık. Daha düzgün biri...

Başlarda iyiydi. Yani ilk videolarını hatırlıyorum da gayet düzgün, beyefendi, seviyeli, sakin biriydi. Son zamanlarda hem psikolojisi acayip değişti, hem de tipi acayip değişti.

Back
Yukarı