abseto
Üye
bundan sonra da hala cebeciyi savunana yazık.
bu video ortalarda yoktu inanmak istememiştim. kendisini bu video bitirdi. 1 yanlış tüm doğruları sildi. karaktersiz haysiyetsiz herif adama laf söyle Türk'üm diye geçiniyor tam amerikalı gibi davranmış eş çocuk karıştırılmaz. faceden zaten sallamaya başladı ordaki elebaşı gibi. Türkiye düşmanı. Ergen ergen atarım banlarım haa diyip duruyor yanında kimse kalıyor mu yakında anlar. Cenk barzosu da kışkırttı amacına ulaştı o da ayrı mesele.[DOUBLEPOST=1505067294][/DOUBLEPOST]bundan sonra da hala cebeciyi savunana yazık.
cevaplarınız dikkatimi çekiyor bilgili yorumlarınız var ama bu herifi savunmak yakışmadı. ben de 2 yıldır takip ederim ama artık bitti bu yıl her konuşması hareketleri tavırlarıyla sıfırlandı.adam geliyor işte her yıl istanbula davette ediyor ama cenk hoca ve tayfası ortalıklarda görünmüyor üstelik istanbula da istedikleri an gelip gidebiliyorlar yarışmalara falan geliyorlar ama savaş cebeci gelince gelmiyorlar cenk hocanın yanındaki ilaçtan şişmiş siyahinin tek yumrukluk işi var
Birine gay demek farklı birinin karısına küfür etmek bambaşka bi seviye o saatten sonra annesine de küfür eder gider adamı indirir de seviyeyi düşüren savaşobjektif bakıyorum sadece cenk hoca yeni video çekmiş yanımdakini gönderiyorum diye ilaçlı siyahiyi çıkarmış yine piyasaya bir yandan da ingilizce anasına küfrediyor savaş cebecinin, öncesinde de gay demişti çok havaya giriyorlar adam boks antrenörü kafa kafaya gelseler ne olacağı belli geçenlerde dünya powerlifting şampiyonunun tek vuruşla hayatını kaybetmesi gibi
savaş cebecide terbiyesizlik etmiş ama cenk hoca tekin biri değil ve spor salonunu resmen ilaç dükkanı gibi kullanıyor zaten bu kavgada ilaçlar yüzünden çıktı
cenk kaale alınacak biri zaten değil olaydan nemalandığı son videosuyla iyice anlaşıldı. savaş cebeci kendini bitirdi şimdi kendini banlasın. bizim athlean-x ımız var o yeter.objektif bakıyorum sadece cenk hoca yeni video çekmiş yanımdakini gönderiyorum diye ilaçlı siyahiyi çıkarmış yine piyasaya bir yandan da ingilizce anasına küfrediyor savaş cebecinin, öncesinde de gay demişti çok havaya giriyorlar adam boks antrenörü kafa kafaya gelseler ne olacağı belli geçenlerde dünya powerlifting şampiyonunun tek vuruşla hayatını kaybetmesi gibi
savaş cebecide terbiyesizlik etmiş ama cenk hoca tekin biri değil ve spor salonunu resmen ilaç dükkanı gibi kullanıyor zaten bu kavgada ilaçlar yüzünden çıktı
adam geliyor işte her yıl istanbula davette ediyor ama cenk hoca ve tayfası ortalıklarda görünmüyor üstelik istanbula da istedikleri an gelip gidebiliyorlar yarışmalara falan geliyorlar ama savaş cebeci gelince gelmiyorlar cenk hocanın yanındaki ilaçtan şişmiş siyahinin tek yumrukluk işi var
her ikiside bilgili bu komuda ve cenk hoca icinde art niyet olmayan birisi daha samimi ve savas hoca canan karatay gibi akademik konusurCenk hoca alaylı ama Savaş Cebeciden çok daha kaliteli bilgiye sahip.
Savaş cebeci, latince kemik ve kas isimlerinden bahsedince, haliylen otoritelik kazandı çoğu kişinin gözünde.
Cenk hocayı siyaseten sevmem ama işini iyi yapıyor. Alaylılar işin tozunu yuta yuta geldikleri için(yani feleğin sillesini yedikleri için), daha deneyimli oluyorlar. İkisini de izlemiyorum artık ama izleyecek olsam, Cenk Hocayı izlerdim.
Tavsiyeleri genelde boş değil.