• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Savaş

Maestero

Üye
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle kendimi tanıtım. Ben Savaş 1.82 boyundayım 93kg'yim 1 1/2 senedir BB yapıyorum daha önce Profossyonel Box 6 sene yaptım alt yapımı orda edindim yaşım 23 hedefim şuan 110kg bundan sonra 120kg. Koymuş olduğum resimler güncel değil ve tam profossyonel çekilmemiş. En yakın zamanda güncel ve tam poz olarak sunacağım.

yorumlar için Tşk.

Eklentiler

• DCP_0572.jpg
    DCP_0572.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 2.014
  • DCP_056801.JPG
    DCP_056801.JPG
    20,4 KB · Görüntüleme: 2.041
  • DCP_05630.JPG
    DCP_05630.JPG
    92,8 KB · Görüntüleme: 1.530
  • DCP_05610.JPG
    DCP_05610.JPG
    61,5 KB · Görüntüleme: 1.627
Güzel vücut tebrik ederim. Ancak biceps ve tricepsler diğer bölgelere göre biraz daha zayıf kalmış gibi. Kaç kür yaptın acaba bu arada? ve neler kullandın. Paylaşırsan seviniriz. kolay gelsin.

Bunlar biraz eski resimlerim

Eklentiler

• 1199540_c319e38d.jpg
    1199540_c319e38d.jpg
    18,4 KB · Görüntüleme: 1.356
  • it's mee2.jpg
    it's mee2.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 1.036
  • sırt.jpg
    sırt.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 1.082
ilgileriniz ve yorumlarınız için tşk ederim. 13 yaşında box'a başladım anatomi olarak Allaha çok şükür vucudum yağ ve su tutmuyor. bunun bir çok nedenleri var. 1. yağ yakmaç için inanın vucut ısısını 1 derece arttırmak gerekiyor, bunnuda Efedrin ile elde edebilirsiniz. Ekmek hiç yemiyor. mide kaslarını çıkarmak için 1 saat kardiyp yaptıktan sonra mekik yapılmalıdır günde en az 500 tane.

Güzel vücut tebrik ederim. Ancak biceps ve tricepsler diğer bölgelere göre biraz daha zayıf kalmış gibi. Kaç kür yaptın acaba bu arada? ve neler kullandın. Paylaşırsan seviniriz. kolay gelsin.

bildiğim kadarıyla kollar boksörlerde öle bodyci gibi olmuyo çok çalışmaktan belli bi seviye de kalıyolar (ama buna rağme gerçekten bana göre iyiler )

gerçekten cok güzel olamak istedigim vucüt ne cok fazla nede zayıf cok güzel neler yaptın birazdaha bilig verirsen ant hakında beslenme,efedirinin yan etkilerini bilyormusun bilgi veriesen sevinirim...teşekürler

Başarıyı ve ilerlemeyi yakalamak için, en önemli şey her gün olmak istediğin ve hedeflediğin şeyi görmek bu bi resim olabilir veya düşünce olabilir.

bence harika bir vucudun var kollar ve göğüs çok iyi yanlız sadece triceps eksik gibi ama genel olarak çok basarılı bir vucut tebrikler yolun açık olsun

tebrikler. güzel, yağ oranı düşük bir vücut yapmışsın. bu oranda ideallediğin kilolara çıkarsan süper olursun. kolay gelsin.......

Başarıyı ve ilerlemeyi yakalamak için, en önemli şey her gün olmak istediğin ve hedeflediğin şeyi görmek bu bi resim olabilir veya düşünce olabilir.

Kesinlikle en önemli şey budur. İstemediğimiz şeylere değil, tamamen istediklerimize odaklandığımız zaman ihtiyacımız olan şeyler hernasılsa tamamlanıyor.

Maestero güncel resimlerini eklemeycekmisin?.

hll olsun bu konuda çok haklısın, böyle düşünüyosan kesinlikle elde etmek istediğin seviyeye normalden daha kısa sürede ulaşırsın.

bide bigün fotoğrafçıda ışık ayarlaması yapıp yağ filan sürüp resim çektir daha mükemmel görünür. iyi çalışmalar

bu benim fikrim ynlış anlaşılmasın ama burada gördüğüm en güzel birkaç vücuttan biri diyebilirim.herşeyiyle mükemmel bronz olmamasına ve kıllı olmasına rağmen...söylenecek hiçbirşey yok ..harikasın...üstüme vazife değil ama 120 kg dan falan bahsediyorsun bu mükemmel vücudu o kadar hantallaştırmayı nasıl düşünebilirsin sen şu halinle süpersin bence 120 kg seni çok iri diye tabir edilen gruba sokmamz mı ...yorumlarım için kusura bakma..ama içimden gelenleri söyledim..başarılar

1/2yıl için cidden çok süper bi vücudun war vücudunda özellikle omuzların çok süper başarılar dilerim hedeflerine ulaşırsın inş

Değerli arkadaşlarım, öncelikle her yorum için tşk ederim. Pozitif yorum için moral aldım, negativ yorum içinde daha ne iyi yapabilirim die bana yardımcı oluyorsunuz ve bu beni mutlu ediyor. Evet şuan ki hedefim 110kg ve ilerki zaman içinde 120 kg olmak istiyorum, bunun bir çok nedeni ve sebebi var:) bu hafta içerisinde yeni resimler çekmek istiyorum ve sizlerle paylaşmak ve yorum almak istiyorum.

Herkese başarılar diliyorum ve tşk ediyorum.

Back
Yukarı