Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba,
Daha önceleri 1 yıl kadar kick box yaptım ama sevemedim, şimdi başka bi spora geçmeyi düşünüyorum, aklımda ki sporlar, Ninjutsu, Muay Thai, Mma, Capoeira. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar merhaba,
Daha önceleri 1 yıl kadar kick box yaptım ama sevemedim, şimdi başka bi spora geçmeyi düşünüyorum, aklımda ki sporlar, Ninjutsu, Muay Thai, Mma, Capoeira. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
ALLAH'ın selamı rahmeti ve bereketi üzerine olsun hayırlı ramazanlar ve akşamlar mma ninjutsu capoeira spor değildir savaş sanatıdır,dövüş sporu ile savaş sanatı farklıdır dövüş sporunda cinsel organa saldırı veya göze saldırı saç çekmek filan asla yoktur,savaş sanatlarında bu geçerli değildir yani vardır,kb u sevmediysen o zaman ona yakın olan mt a gitmen daha mantıklı olacaktır ama ondada saygı dansı gibi(hepsi yaptırdığını sanmıyorum) saçma şeyler var birtakım tabi yinede sen bilirsin ama benim sana tavsiyem kb su bitir ondan sonra mt a geçmelisin.