SCHWARZXXL Antrenman

öncelikle video silinmiş yeniden ekleme şansınız yokmu sharzxxl?ek olarak kişi ağırlıkları nasıl kaldırır yani kiloyla nasıl bi orantı vardır..mesela göğüste kilo artırmak için hangi kasların gelişmesi gerekir nasıl teknikler gerekir.yada koldan 300 gr kas artışı sağlayan birisi agırlık artısını ne kadar yapar?bu tip sorulara yanıt verebileceginiz bi link varsa seve seve alırım.tşkler

öncelikle video silinmiş yeniden ekleme şansınız yokmu sharzxxl?ek olarak kişi ağırlıkları nasıl kaldırır yani kiloyla nasıl bi orantı vardır..mesela göğüste kilo artırmak için hangi kasların gelişmesi gerekir nasıl teknikler gerekir.yada koldan 300 gr kas artışı sağlayan birisi agırlık artısını ne kadar yapar?bu tip sorulara yanıt verebileceginiz bi link varsa seve seve alırım.tşkler

kütle ve güç arasında böyle hasas bi oratı yoktur. Kiminde hacim daha azdır veya aynı görünür ama daha fazla basar kimi basamaz. Forumdaki güç ve hacim ilişkisi başlığına bakabilirsinthums:

Leg Press 440 kg x 8

Görüntü kalitesi düşük.

Geçen mayıstan beri doğru düzgün antreman yapmıyorum ama bu akşam gaza gelip salonda bir bacak çalıştım.

Benim kilomdaki (yaklaşık 130) bir VGci için ağırlık düşük. Ama bulk kelimesini aşacak derecede yağlandığımı ve uzun süre antremansız kaldığımı düşünürsek, tekrar sahalara dönme anı için güzel bir mihenk taşı :)

Son düzenleme:
sağol flexor dostum.

ben de normalde insan çıkarıyorum makinanın üstüne ama bu sefer salonun arka odasında büyük bir bar buldum. alttaki barda yaklaşık 200 kg var yani. toplam ağırlık 440ın biraz da üzerinde sanırım.

amacım 500 kg sınırını 10 tekrar üzerinde geçmek. senden bu amacıma yardım edecek videolar bekliyorum artık.

tebrikler schwarzxxl çok güzel ve insanı hırslandıran bir video benimde yarım tonluk bir leg press video var yakın zamanda upload ederim. yalnız ağırlık koyma yeri ufak olduğu için 4 kişi ve 200 kg ağırlık var ortalama 540 kg gibi bir kiloya denk geliyor

kesinlikle doğru. ben squatı ikinci hareket olrak yapıyorum şimdilik. ama diyetimi ve spor düzenimi oturtursam başa alıp ağır gireceğim. şimdilik 130-140 kg ile 6 tekrar üstü giriyorum leg pressin üstüne.

sqat hareketindeki kilolarını artırmalısın. eğer sqatta 10 kilo arttırırsan leg prese 30 kg yansıyor :)

Sahalara dönmene sevindim Schwarzxxl en azından yağlardan kurtulana kadar(Define değil normal bulk olana kadar) daha hafif kilo daha çok tekrar mantığıyle çalışmanı öneririm açıkçası

1 hafta içinde yeni programa ve diyete geçmeyi planlıyorum. Yeni programdaki bacak antremanı ölümcül olacak zaten.

520 kg x 6 Leg Press

Yeni bir Leg Press videosu..

yine 440 x 8 bastıktan sonra işi biraz daha renklendirmek için üstünde yaklaşık 80 kiloluk bir çocuk çıkardım. 400'ın üstüne olduğu için form biraz kötü. Bu arada 3 kilo da vermişim.

520 kg x 6 tekrar

Son düzenleme:
Tebrik ederim SCHWARZXXL .

Gerçekten girdiğin ağırlıklar muazzam rakamlar.Kazasız belasız daha nice video'lar koyarsın inşallah.
Birde bi noktaya değinmek istiyorum konsantrasyonun gerçekten takdire şayan açıkçası o kiloyu , fonda o tarz bir müzikle basman gerçekten işini ne derece ciddiye aldığını ve kendini ortamdan soyutladığını gösterir benim için.Gerçekten takdir ettim.

Başarılar...

Teşekkürler. Kendi CD'mi getirmediysem salondaki müziği asla duymam. Mekan Gültepe olunca fantastik şarkılar çalabiliyorlar.

Tebrik ederim SCHWARZXXL .

Gerçekten girdiğin ağırlıklar muazzam rakamlar.Kazasız belasız daha nice video'lar koyarsın inşallah.
Birde bi noktaya değinmek istiyorum konsantrasyonun gerçekten takdire şayan açıkçası o kiloyu , fonda o tarz bir müzikle basman gerçekten işini ne derece ciddiye aldığını ve kendini ortamdan soyutladığını gösterir benim için.Gerçekten takdir ettim.

Başarılar...

Harbıden schwarzxxl sen soylemesen sonradan vıdeoya eklemısler dıyecegım o sarkıyı.. :D

Tebrıkler cıdden bu hızda gıdersen bir 6 aya neler goruruz.. :)

SCHWARZXXL tam bir motivasyon kaynağısın , yanlış hatırlamıyorsam şu ara askerlik işleriyle uğraşıyordun, vakit bulduğun zaman yeni videolar ekleyebilirsen sevinirim.

Back
Yukarı