SCHWARZXXL
Özel Üye
Gayet makul.
Stronglifti yağ yakımı içinde öneriyorlar sizce doğrumu?
Stronglifti yağ yakımı içinde öneriyorlar sizce doğrumu?
@SCHWARZXXL in basligina mudahale etmeyeyim kendisi yanitliyor ancak Stronglift eger agir gelirse baslangic icin Greyskull ve Starting Strenght gibi nispeten daha giris seviyesi powerlifting antrenman metodlari tercih edilebilir.
@SCHWARZXXL sizden birkaç cevap rica edeceğim.hocam bildiğim kadarıyla siz baya uzun süredir keto yapıyorsunuz.ketojenik diyet yapanların genelde söylediği bazı şeyler var.vücudun işleyişinin daha düzgün olduğu,daha ferah/rahat yaşam olduğu,vücutta neredeyse karbosuz sadece yağlar kullanılarak bile ne kadar verimli enerji olduğu vs.sizi keto diyete iten sebebi ben merak ediyorum özel değilse.neden keto yapıyorsunuz ve ketonun sizin spor hayatınıza ve gündelik hayatınıza en büyük faydaları/etkileri nelerdir?uzun süredir keto yapan birinden dinlemek istiyorum ketonun avantajlarını/dezavantajlarını.
Hocam bu carb back loading dedigimiz sistem bildiğimiz antrenman sonrası tatlılı börekli olan demi
Merhabalar hocam, calismalarinizda kolayliklar dilerim.
Onceki birkac sayfada bahsi gecen, hiit kardiyo yontemini uyguluyor musunuz, yapiyorsaniz nasil uyguluyorsunuz bilmek isterim.
Saygideger hocam bu glikojen depolarini bosaltma isleminin amaci nedir ve bizler de yapabilir miyiz? Ozellikle benim gibi dusuk karbonhidrat alanlar icin? Cevaplarsaniz cok sevinirim. Iyi forumlar.Geçen hafta yayınlamayı planladığım ama seslendirmeye fırsat bulamadığım videoyu şimdi ekliyorum. Bir iki dil sürçmesi olmuş. Daha sonraki videolar umarım daha profesyonel görünecektir.
Buyrun;
Saygideger hocam bu glikojen depolarini bosaltma isleminin amaci nedir ve bizler de yapabilir miyiz? Ozellikle benim gibi dusuk karbonhidrat alanlar icin? Cevaplarsaniz cok sevinirim. Iyi forumlar.
Hocam bu antrenman stili tam olarak neyi hedefliyor ? Yani bunu yapmazsak glikojen tam anlamiyla boşalmiyor mu
Peki hocam bu çeşit karb boşaltma antrenmanları vs değişik tekniklerini carb backloading sisteminde önerir misiniz ? Bu sorudan bağımsız olarak carb backloading için ayrı tavsiyeleriniz var mı ? Carb backloading ile fullbody tarzı çalışmayı düşünüyorum
Tabii ki. Antrenman sonunda yapılan bölgeye özel yakma setleri faydalı olacaktır. Carb backloading için özel bir video da hazırlayabilirim aslında.
Hocam carb backloading videosu gelirse çok minnettar olurum. Çok kaynak yok bu diyet hakkında ve direk senin ağzından duymak çok güzel olur.
Hocam bi de ayrı bir soru sorucam kusura bakmazsan;
Şimdi ben temel compound hareketleri yapmayı çok seviyorum yani barbell curl vs uğraşmıyorum direk deadlift bench squat overhead press vsvs. benim sorunum şurda başlıyor. squat baya seviyorum ve çok geliştirdiğine de inandığım için baya yapıyorum. benim bazı sebeplerden dolayı bacakları kalın tutmamam lazım, incelik önemli (çekim vs hazırlıkları) bu sorunu nasıl halledicez ? squatı azaltırsam veya hiç yapmazsam yerine neler koyucam ?