Scitec L-Glutamine Powder 600 Gr

scitec_l_glutamine_powder_600_gr_7190.jpeg
Scitec L-Glutamine Powder 600 Gr Nedir?

Scitec L-Glutamine vücutta üretilen, takviye olarak vücut geliştiriciler tarafından tercih edilen glutamin amino asiti takviyesidir. Serbest formda üretilmiştir. Kaliteli Macar ham maddesi ile dikkat çeken bir üründür.

Glutamin, vücut geliştiriciler tarafından kaslardaki hasarın onarımını sağlaması için tercih edilir. Yaraların dahi iyileşmesini hızlandıran glutamin, vücut geliştirmede oldukça önemli yere sahip bir amino asittir.
Scitec L-Glutamine, saflığı sayesinde emilimi de hızlıdır. Bu nedenle hızlı etki etmektedir.

Scitec L-Glutamine Powder ve Göze Çarpan Özellikleri:

• Saflığının %100 oranında olması
  • Kaliteli Macar ham maddesine sahip olması
  • Tek bir servisinde 6 gram glutamin amino asiti bulundurması
  • Servis sayısının fazla olması (100 servis)

https://www.supplementler.com/urun/...xt_link&utm_content=Scitec_L_Glutamine_Powder

içerisindeki servis sayısı ve saf form hammadde içerigi cok güzel fiyatıda diger marka ve içeriklere göre cok uygun tavsiye ederim :)

Geçen kampanyalı fiyatından yararlanıp aldım.Etkili toparlayıcılığı olan bir ürün ve hammadde kalitesi bakımından beklentileri fazlasıyla karşılıyor.Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Scitec L-Glutamine servis sayısı çok yüksek Antremanlar Arasındaki Kas toparlanmaları için gayet başarılı.Ürünü uykudan önce kullandığınızda güne dinç bir şekilde başlıyorsunuz. Antrenman esnasında BCAA ile birlikte kullanabilirsiniz. :)

O gün çok yoğun bir spor yaptıysam kasların toparlanma sürecini hızlandırdığı için ben antrenmandan sonra 5 gram bir de gece yatmadan önce 5 gram alıyorum

Back
Yukarı