Scivation Xtend

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berbes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce başarılı mı?

• Total voters
    315
https://www.cspinet.org/fooddyes/[DOUBLEPOST=1411833002][/DOUBLEPOST]
5RM08d.jpg
[DOUBLEPOST=1411833551][/DOUBLEPOST]Kanunsal açıdan bir yasak olmasada,firmalar ingiltere de bu ürünlerini satıştan çekmiş.Geçen hafta cellulor c4 aldım,ingiltere versiyonu,elimde tr de satılan eskisinin kutusuda var.İngiltere olan versiyonda renklendirici olarak pancar var,tr versiyonunda bildiğimiz kimyevi boyalar.

Son düzenleme:
Kişiye göre değişir tabi ama ben antreman öncesi veya intraworkout olarak almayı gereksiz buluyorum antreman bitiminde alıyorum içindeki citrulline ise yorgunluğumu atmama yardımcı oluyor
Yorgunlugu atmama yardimci oluyor diyorsun ya,heh iste o yorgunluk olmuyor zaten intraworkout olarak kullandiginda,bosuna intraworkout dememisler dimi urune ;)

Nox etkisi yaratacak kadar citrulline yok içinde.Ama piyasadaki en yüksek lösin oranına sahip ürün olması (diğerleride yüksek), toplam oranın 2:1:! olması ve ek olarak 2500 mg Glutamin içermesi güzel artılarından.Definisyon döneminde kullandığım, kas kaybı açısından içimi rahat ettiren bir üründür.

Her kutunun üzerinde yazana inanmayın,antreman esnasında yapay tatlandırıcılar insülin salınımına sebep olur,buda performans kaybına sebep olur.Vücut geliştirme bir bilim ise bu bilgi ile yapılır,kutu üzerindeki süslü kelimeler ile değil.

he he evet,tamam oldu
performans kaybına neden olur diyor yahu adam,inanılır gibi değil,bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya çalışmak bu olsa gerek.
düzenli her sene kullancılar tarafından yılın en iyi intra-workout seçilen ürününden bahsediyoruz,boşuna goy goy yapmayalım

he he evet,tamam oldu
performans kaybına neden olur diyor yahu adam,inanılır gibi değil,bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya çalışmak bu olsa gerek.
düzenli her sene kullancılar tarafından yılın en iyi intra-workout seçilen ürününden bahsediyoruz,boşuna goy goy yapmayalım
Bir sürü insan bu kanserojen boyaların olduğu ürünleri kullanıyor,bu kadar insan kullanıyor diye ürün temizmi? Sana yapay tatlandırıcıların insülin seviyesini arttırdığını yazıyorum,bu bilgidir.Senin yaptığın ise tamda goygoyculuk,neymiş ürün hep kullananlar tarafından ödül alıyomuş vs,arkadaşım okuduğun o yorumların içinde bir sürü amerikalı o yorumları yapanların maaşlı elemanlar olduklarınıda söylüyor,bu tip müşteri yorumları için şirketlerin maaşlı elemanları var.Bunu ben demiyorum amerikalılar diyor.Ben bu spora gönül vereli 20 sene oldu.Öyle boş yera atıp tutmakla olmuyor.

bu üründen çok kullandım, yani sıradan kullanıcı olarak yazıyorum... bu ürünün esas amacı adı üstünde zaten xtend(extend) yani çalışmalardaki verimi uzatmaktır... intra olarak kullanıyorum, içindeki hiç bir şey negatif bir etkide bulunmuyor. insülini belki artıryor olabilir, emin değilim ancak performansı etkileyecek hiç bir şey hissedilmiyor. çalışırken gelen yorgunluk hissini ortadan kaldırıyor ve daha verimli ve isterseniz de daha uzun çalışmanızı sağlıyor. örneğin benchte 3. sette bile max gücünüzü kullanabiliyorusnuz. antrenman sonunda bunları yaşama şansınız yok.

ama şunu da söylieyeyim antrenman sonunda kullanılmaz diye bir şey yok. protein tozu gibi ani ihtiyacı karşılamaya yönelik olur. onun için de xtend yerine herhangi bir BCAA kullanılabilir post workout olarak. Durum bundan ibarettir. Boş boşuna kırıcı konuşmayın bence bir ürün için. iyi sporlar.

arkadaşlar ürünü yoğun antremanlarım için intro workout olarak aldım. antreman öncesi assault yeni versiyon ve arjinin antreman sonrası ise 2 ölçek whey ile kombine ettim. yıllardır kullandığım en iyi recovery ürünlerinden biri. antremandan sırasında bitmeyen enerji, sonrasında ise minimum yorgunluk hissi veriyor. benim gibi iki gün antreman yapıp 1 gün ara veriyorsanız o ara günde de almanız çok daha hızlı toparlanmanızı sağlar. saygılar..

Bu ürünlerin etkileri %95 plasebo.Öyle kullandınız ve antreman sırasında size güç verdi,yada yorgunluğunuzu azalttı vs. bunlar psikolojik etkiler.Supplementler gıda takviyesi,fakat fazla ciddiye alınıyor,bu ürünler beslenmenizi tamamlar,aksini iddaa edenler,bu sporu bilenlerden öğrenmeyenler.

Urun idman sirasinda gucte veriyor yorgunlukta azaltiyor,17 yasimdan beri bu sporun icindeyim,beslenmeyi tamamlayacak bir urun degil bu idman sirasinda vaat ettigi herseyi yapan bir urun,aksini idda eden soyledir boyledir diyerek kendini inandirirsin sadece

Back
Yukarı