Sizce yasak olsa hala(ingiltere) aynı ürün satışta olur mu?Ne demem gerekiyor? Biraz daha açarsanız demek istediğinizi?
Sizce yasak olsa hala(ingiltere) aynı ürün satışta olur mu?Ne demem gerekiyor? Biraz daha açarsanız demek istediğinizi?
Kullanan arkadaşlara soruyorum, xtend in hissedilir bir nox etkisi var mı?
NO etkisi yok hayır.Kullanan arkadaşlara soruyorum, xtend in hissedilir bir nox etkisi var mı?
Yorgunlugu atmama yardimci oluyor diyorsun ya,heh iste o yorgunluk olmuyor zaten intraworkout olarak kullandiginda,bosuna intraworkout dememisler dimi uruneKişiye göre değişir tabi ama ben antreman öncesi veya intraworkout olarak almayı gereksiz buluyorum antreman bitiminde alıyorum içindeki citrulline ise yorgunluğumu atmama yardımcı oluyor
Cellulor c4 şu an için piyasadaki en iyi NO ürünü.Kişiden kişiye farklılık göstersede,genelleme yapacak olursak,rakipsiz.Nox önemli... Almaktan vazgeçtim. Cellucor c4 aldım bugün.
Herkesin görüşü farklı benim için intraworkout kullanmak gereksizYorgunlugu atmama yardimci oluyor diyorsun ya,heh iste o yorgunluk olmuyor zaten intraworkout olarak kullandiginda,bosuna intraworkout dememisler dimi urune![]()
Her kutunun üzerinde yazana inanmayın,antreman esnasında yapay tatlandırıcılar insülin salınımına sebep olur,buda performans kaybına sebep olur.Vücut geliştirme bir bilim ise bu bilgi ile yapılır,kutu üzerindeki süslü kelimeler ile değil.
Bir sürü insan bu kanserojen boyaların olduğu ürünleri kullanıyor,bu kadar insan kullanıyor diye ürün temizmi? Sana yapay tatlandırıcıların insülin seviyesini arttırdığını yazıyorum,bu bilgidir.Senin yaptığın ise tamda goygoyculuk,neymiş ürün hep kullananlar tarafından ödül alıyomuş vs,arkadaşım okuduğun o yorumların içinde bir sürü amerikalı o yorumları yapanların maaşlı elemanlar olduklarınıda söylüyor,bu tip müşteri yorumları için şirketlerin maaşlı elemanları var.Bunu ben demiyorum amerikalılar diyor.Ben bu spora gönül vereli 20 sene oldu.Öyle boş yera atıp tutmakla olmuyor.he he evet,tamam oldu
performans kaybına neden olur diyor yahu adam,inanılır gibi değil,bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya çalışmak bu olsa gerek.
düzenli her sene kullancılar tarafından yılın en iyi intra-workout seçilen ürününden bahsediyoruz,boşuna goy goy yapmayalım