Scivation Xtend

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berbes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce başarılı mı?

• Total voters
    315
Ya arkadaşlar üslubumdan dolayı bana kızacak arkadaşlar olacak ama yapmayın etmeyin ya..
kusura bakmayın biraz kaşar olmuş bir sporcu olarak yazıyorum.
bu suplementler öyle ne mucizedir ne de içeriğinde sizi çok aldığınızda öldürecek bir şeydir. 30 scoop u da birden alsanız en fazla kusarsınız.. bunlar yan etkisi olmayan ama mucize de olmayan destekler. usd de bunları şeker gibi atıştırıyor insanlar.
konu sanki anaboliklermiş gibi ciddi ciddi orta seviye yeni seviye diyorsunuz..
amerika da sizin bu çekinerek gram gram aldıklarınızı keklere, kurabiyelere katıyorlar. liselerde spor kluplerinde çocuklara takviye diye dağıtıyorlar.
Keklere atılan protein tozları diye biliyorum ben protein kekleri vs Türkiyede de bol bol yapılıp kullanılıyor -ki bende kullanıyorum. Sen xtend i genede kek e atma ne olur ne olmaz.
Daha öncede defalarca söyledim tekrar söylüyorum bu xtend benzeri supplemenler içtiğin su gibi saf doğal bir şey değil laboratuvar ortamında hazırlanan nelerden üretildiği tam olarak açıklanmayan içtiğinde vücuduna etki yaratan besinlerdir. Az ı veya fazlası zararsızdır takılın kafanıza göre diyemezsin. Kaşarlık düzeyini bilemem ancak sende dikkat etsen iyi olur. Amerikan toplumunun yemek tarzı bizimkiler gibi değildir. İster kutuyu kafasına diksin ister 30 ar 30 ar götürsün umurumda da değil. Ancak 16-18 yaşında ki gençlerimiz sen gibilerin iletilerinizden etkilenerek yanlış kullanımlara yöneliyorlar. Unutmamak gerekir ki önce sağlık gelir. Artık bu konuda başka ileti paylaşmayacağım isteyen istediği şekilde kullanmaya devam edebilir. Benim tavsiyem dikkatli olunması konusundadır. Sağlıcakla kalın

Suyuda dolaptan yeni cikmis koyuyorum ama birde biraz daha fazla su koymayi deneyecem. Öneriler icin sagolun arkadaslar. Birde anrenman sirasindami iciyorsunuz siz
Antreman öncesi pre-workout, nox. içerikli herhangi bir ürün kullanıyorsan antreman sırasında 1 ölçek alman yeterli olur.. Eğer herhangi bir pre-workout ürün kullanmıyorsan antreman sırasında 2 ölçek kullanabilirsin.. Ben bu 2 şekilde kullanıyorum hafta içi iş sonrası aksamları antreman yaptığım için pre-workout çok kullanmıyordum uykusuzluk sorunu ortaya çıkmasın diye.. O yüzden 2 ölçek Xtend'i intra olarak alıyordum.. 2 türlü de etkisini gördüğüm bir ürün

bence karpuzlusunun tadı çok fena. içilecek gibi değil, tabi ki kişisel görüşüm. bir kutuyu bitirene kadar çok çektim.

şimdi limonlusunu sipariş ettim inşallah daha içilirdir.

ürüne gelecek olursak intra olarak harika bir ürün. kafasında soru işareti olanlar düşünmeden alabilir.

bence karpuzlusunun tadı çok fena. içilecek gibi değil, tabi ki kişisel görüşüm. bir kutuyu bitirene kadar çok çektim.

şimdi limonlusunu sipariş ettim inşallah daha içilirdir.

ürüne gelecek olursak intra olarak harika bir ürün. kafasında soru işareti olanlar düşünmeden alabilir.

Bende karpuzlusuna bayılmıştım. Soğuk suyla süper oluyordu :D

Bende karpuzlusuna bayılmıştım. Soğuk suyla süper oluyordu :D
doğrudur hocam, karpuzlunun fanatiği çok :) hatta en cok sevilen o sanırım. bana pek hitap etmedi :)[DOUBLEPOST=1410897249][/DOUBLEPOST]
ben xtendle optimen ve on hydrobuilder'i kombinasyon yapmayı dusunuyorum fikirleriniz nelerdir?
dostum ben dediğin kombinasoynu birebir kullandım. hydrobuilderi bir kaç servis kullandım yalnız, gerçi sonra kreatin+whey ile devam ettiğim için aynı sayılabilir :)
özellikle kışın optimen vazgeçilmez vitaminim oldu diyebilirim, büyük kututsunda aldım şimdi
iyi çalışıp beslenir ve dinlenirsen sonuç almaman kaçınılmaz, zaten bunları yapman %70i bence %30 da supplementler iyi destek verir diye düşünüyorum

doğrudur hocam, karpuzlunun fanatiği çok :) hatta en cok sevilen o sanırım. bana pek hitap etmedi :)[DOUBLEPOST=1410897249][/DOUBLEPOST]
dostum ben dediğin kombinasoynu birebir kullandım. hydrobuilderi bir kaç servis kullandım yalnız, gerçi sonra kreatin+whey ile devam ettiğim için aynı sayılabilir :)
özellikle kışın optimen vazgeçilmez vitaminim oldu diyebilirim, büyük kututsunda aldım şimdi
iyi çalışıp beslenir ve dinlenirsen sonuç almaman kaçınılmaz, zaten bunları yapman %70i bence %30 da supplementler iyi destek verir diye düşünüyorum
Öncelikle ilgin icin teşekkür ederim 180 tabletligini nerden buldun bu arada ? :)

ben xtendle optimen ve on hydrobuilder'i kombinasyon yapmayı dusunuyorum fikirleriniz nelerdir?
Merhaba brkucr,
üçüde farklı kategoride ürünler, beraber kullanabilirsin. hydrobuilder için iyi yorumlar var. xtend zaten belli iyi olduğu. porsiyondaki BCAA oranı ve c. malate benim için onu ideal ürün yapıyor. alacağım ilk ürün bu olacak benimde. fakat tadı konusunda endişeliyim. mp assult gibi ise kullanmam.
bence gün içinde ve antreman sonrasıda hydrobuilder kullanabilirsin. optimen için yazmıyorum ama vitamin alacaksan içeriği çok karışık olanlardan alma.
Saygılarımla

Yağ yakımı dönemindeyim , Yağ yakıcı ve protein kullanıyorum
Bunu alsam mı yoksa yağ yakımı bittikten sonra mı alsam sizce hangisi

Merhaba brkucr,
üçüde farklı kategoride ürünler, beraber kullanabilirsin. hydrobuilder için iyi yorumlar var. xtend zaten belli iyi olduğu. porsiyondaki BCAA oranı ve c. malate benim için onu ideal ürün yapıyor. alacağım ilk ürün bu olacak benimde. fakat tadı konusunda endişeliyim. mp assult gibi ise kullanmam.
bence gün içinde ve antreman sonrasıda hydrobuilder kullanabilirsin. optimen için yazmıyorum ama vitamin alacaksan içeriği çok karışık olanlardan alma.
Saygılarımla
Öncelikle cevabın icin teşekkür ederim yalnız hydrobuilderda 5 gram kreatin bulunuyor günde 2 ölçek kullanım fazla kaçmaz mı sizce?

3 senedir aralıklı olsa da body yapıyorum. ben bu ürünü kullanmayı planlıyorum fakat şöyle bir sorum var benim akşam yemeğim 7 buçukta bitiyor ve 8-8.15 arası antremana başlıyorum spor salnunda acaba bu ürünü yemekten sonra kullanırsam kana karışımında ya da etkisinde bir değişiklik olur mu yani. nasıl kullanmalıyım antremana başlar başlamaz mı bi 15-20dk öncesinde mi yoksa ortasında mı? bu akşam yemeği yüzünden antreman öncesi bir supplement kullanmaya hep çekiniyorum ve mecbur hep böyle gitmek zorundayım spora. yardımlarınınz için şimdiden teşekkürler

Arkadaslar icerik olarak bu urunun muadili gorulen baska urunlere bakiyorum intra workout dan bahsedilmiyor. Bu urunun intra workout olmasinin tek sebebi citrulline malate icerigimidir tam arastirmasamda enerji verici bir maddeymis anladigim kadariyla ben antreman sirasinda degil oncesi yada sonrasi icin bcaa ve glutamin takviyesi icin birlesik sekilde mantikli bi tercih olarak gordum ama ne dersiniz kullananlar ve bilenler cevap verirse daha faydali olur tesekkurlerr

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ürünün 375 GR olanını bugün GNC den aldım ama kutunun yarısı boş, kullananlarda da durum böyle mi? (Kapağının altında şerit kapalıydı)

İnanılmaz derecede yapay bir tadı var,bu yüzden içimiz zor.Artı bu tip ürünlerde ziyadesi ile kanserojen etkisi kanıtlanmış boya kullanıyorlar,çoğu petrol türevi boyalar.Red 40 vs isimleri var.
Bunlardan mümkün mertebe uzak durmanızı tavsiye ederim.İngiltere çoktan yasaklamış,bu yüzden oranın versiyonu ürünlerde etiketlerde ''beet root'' görürsünüz,yani pancar ile boyuyorlar,bitkisel.
Bende sık idrara çıkma sorunu oldu bu üründe,içinde boya olduğunuda görünce 3 gün sonra bıraktım.Birdaha içinde petrol türevi boya olan ürünlerden almıcam.

İnanılmaz derecede yapay bir tadı var,bu yüzden içimiz zor.Artı bu tip ürünlerde ziyadesi ile kanserojen etkisi kanıtlanmış boya kullanıyorlar,çoğu petrol türevi boyalar.Red 40 vs isimleri var.
Bunlardan mümkün mertebe uzak durmanızı tavsiye ederim.İngiltere çoktan yasaklamış,bu yüzden oranın versiyonu ürünlerde etiketlerde ''beet root'' görürsünüz,yani pancar ile boyuyorlar,bitkisel.
Bende sık idrara çıkma sorunu oldu bu üründe,içinde boya olduğunuda görünce 3 gün sonra bıraktım.Birdaha içinde petrol türevi boya olan ürünlerden almıcam.
Ozaman amazonda satılan normal xtend ürünlerine nediceksin :)

Back
Yukarı