Dostum, beyaz, kucuk bir paket ciktiysa, ona elleşmeAzonce yarın icin shakerımı hazırlarken kutudan ufak bir paket cıkktı. Bu nedir diye baktım ama arkasını okumadan az bisey avucuma dokup tadına baktım. Tadı biseye benzemiyordu sonradan farkettim arkasında ''do not eat'' yaazdıgını. Belkide yarına cıkamam bile korkuyorum biraz. hicbiyerde bilgide bulamadım bunu hakkında. absorber diye bi madde. Dikkat ein sizde aynı hataya dusmeyin.
Azonce yarın icin shakerımı hazırlarken kutudan ufak bir paket cıkktı. Bu nedir diye baktım ama arkasını okumadan az bisey avucuma dokup tadına baktım. Tadı biseye benzemiyordu sonradan farkettim arkasında ''do not eat'' yaazdıgını. Belkide yarına cıkamam bile korkuyorum biraz. hicbiyerde bilgide bulamadım bunu hakkında. absorber diye bi madde. Dikkat ein sizde aynı hataya dusmeyin.
Eski versiyonunumu kullandın yada sahtemiydi elindeki ürün bilmiyorum fakat tat olarak bundan iyi bir supplement olduğunu sanmıyorum... O Yüzden ilk kutu bitince 3 kutu aldım belki aradığımda bulamam diye...ürünü ilk defa kullanmayı Düşünen arkadaşlarımız varsa tadıda benim için önemlidir diyorsa yeni versiyonunu gözü kapalı alabilir bence...damak tadına güvenen biri olarak Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim yeni versiyonunu kullanan arkadaşlardan tat konusunda itiraz çıkacağını sanmıyorumBen Yağ Yakarken Wheyle Kombine Etmiştim Gerçekten Etkiliydi Tadı Benim İçin sorun Değil Etkisi Önemli Diyen Varsa Gözü Kapalı Alsın Ancak Tadı Cidden Bi Süre Sonra Aşırı Bayıyor İçesi Gelmiyo İnsanın..
Eski versiyonunumu kullandın yada sahtemiydi elindeki ürün bilmiyorum fakat tat olarak bundan iyi bir supplement olduğunu sanmıyorum... O Yüzden ilk kutu bitince 3 kutu aldım belki aradığımda bulamam diye...ürünü ilk defa kullanmayı Düşünen arkadaşlarımız varsa tadıda benim için önemlidir diyorsa yeni versiyonunu gözü kapalı alabilir bence...damak tadına güvenen biri olarak Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim yeni versiyonunu kullanan arkadaşlardan tat konusunda itiraz çıkacağını sanmıyorum
tad olarak haklısın bende 1 lt su ile tuketıyordum yoksa asırı susama oluyor cok sekerli geliyor karpuz tadıÜrünü 5-6 ay önce Kullandım Forumdaki siteden aldım Sahtelikle falan alakası yok ilk gün içtiğimde bende senin gibi düşündüm ama 1 hafta sonra tadı baymaya başladı herkesin damak tadı ayrı ben beğenmedim tadını..
Çok çok ağır antreman yapmıyosan gerek yok bencescivatio xxtend ürünü antrenmanda 15-20 dk önce kullanıyorum. antrenman bitiminden sonra da dymatize protein içiyorum. antrenman sonunda da bcaa almamiza veya gun icinde almamiza gerek var mi acaba?
Xtend'i antrenman esnasinda da kullanabilirsin. Ben bu şekilde ciddi bi verim aldım.scivatio xxtend ürünü antrenmanda 15-20 dk önce kullanıyorum. antrenman bitiminden sonra da dymatize protein içiyorum. antrenman sonunda da bcaa almamiza veya gun icinde almamiza gerek var mi acaba?
Zaten xtend bcaa neden bır daha antreman sonrası bcaa alasınkıscivatio xxtend ürünü antrenmanda 15-20 dk önce kullanıyorum. antrenman bitiminden sonra da dymatize protein içiyorum. antrenman sonunda da bcaa almamiza veya gun icinde almamiza gerek var mi acaba?
Önce bi oku anlamadıysan bir daha oku adam bcaa satın alıyım mı demiyo zaten ant. Sırasında kullanıyorum antrenman sonunda ve farklı zamanlardada kullanmalıyımıyım diye sormuşZaten xtend bcaa neden bır daha antreman sonrası bcaa alasınkı
Önce bi oku anlamadıysan bir daha oku adam bcaa satın alıyım mı demiyo zaten ant. Sırasında kullanıyorum antrenman sonunda ve farklı zamanlardada kullanmalıyımıyım diye sormuş
Kreatini niye bırakıyorsun yahu ne alakası var bırakma sağlık sorunun yoksa. apayrı ve bana göre en temel ve gerekli iki supp işte daha ne.