• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

seductive resimler

Selamlar. Ben bu sporu sadece sevdigim icin yapiyorum. Salon ortamından ve agirlik kaldirmaktan hoslaniyorum. Bu sporu yaparken herhangi bir amacim yok, sadece eglenmek ve vucudumun daha guzel gorunmesini saglamak. Bu yuzden tamamen dogal yollarla beslenmeye calisiyorum. Bugune kadar sadece bir kutu optimum whey protein bitirdim ve su anda ikincisindeyim. 9 ay bu sporu yaptiktan sonra 1.5 ay zorunlu bir ara verdim ve su anda tekrar basladiktan sonraki 3. ayimdayim.

Vucut olculerimi bilmiyorum fakat kollarim en son olctugumde sag kolum 40.5 cm sol kolum ise 41cm gelmisti. Eger buraya resim koyarken olculeri yazmak zorunluysa daha sonra olcup yazarim.

Gorus ve tavsiyelerinizi beklerim.

lutfen resim ekleme kurallarini okuyunuz!

cok artistik pozlar yorum yapamicam zayf yerlerini sakliyosunhalbuki biraksan nolcak erkek erkege konusuyoruz :D

resim ekleme kurallarini okumustum tekrar okudum fakat nerede yanlis yaptigimi bulamadim, yanlisimi soylerseniz duzeltirim.

jinekomasti yok bende. evde bir doktorla yasiyorum. fotograflardan oyle gorunmus olabilir veya yag oraninin yuksekliginden olabilir.

pozlar artistik mi bilemiyorum ama poz vermeyi bilmiyorum orasi bir gercek. zayif yerlerimi saklama gibi bir derdim yok zaten ben bu sporu eglenmek icin yapiyorum demistim. eger dikkatini ceken bir bolge varsa soyle vermem gereken pozla ilgili bir resim de gonderirsan oyle bir resim cekerim:)

yag orani konusunda haklisiniz, fakat dizimdeki bir problemden dolayi bir suredir cardio yapamiyorum ve yapamayacagim da.

Arkdaşlar siz ne yaptınız yahu, resimlerin, özellikle göğüs bölümü görünenlere baktımda, jinekomastiyle uzaktan yakından alakalı bir durum yok, most muscular pozlarından bir tanesinde göğüs ucu birazcık sivri çıkmış ama jinekomasti çok daha farklı ve belirgin bir durum.
Bence iddiasız, keyif için spor yapan birisi için gayet güzel bir gelişim, daha detaylı yorumu daha sonra yapacağım ama ilk izlenim, vücudun gayet iyi cevap veriyor çalışmaya.

resimleri gözüm tam seçemedi (yaşlanmışız ) ama bana göre jinekomasti yok bu gençte
yağ yakması gerekiyor ama bununda çok zor olacağını sanmam
yaz geliyor 3 ay cardioya yüklendinmi tamamdır
bol su iç

Özellikle kollarda potansiyel görüyorum bicepslerin uzun bir yapıda..Biraz yükseklik kazandırabilirsen daha şık durur bunun için scott sehpasında z barla preacher curl öneririm..Tabii kol en son ilgilenmen gereken bölge çünkü diğer bölgelerine göre çabuk gelişmiş..Dengeli çalışmaya özen göster..Başarılar

dipnot:belirttiğin boya göre kol ölçülerin biraz abartı geldi..yalan söylüyorsun demiyorum ama 40 santim üstü kol bu fizikte daha kalın dururdu gibime geliyor..saygılar

yorumlar ve tavsiyeler icin tesekkur..

kollarda hatali olcum olacagini sanmiyorum salondaki hoca olcmustu, uygun bir zamanda mezura ile cekilmis bir fotografimi koyarim:)

yaklaşık olarak bir yıldır bu sporla haşırneşir biri olmana rağmen , "atletik" diye tabir ettiğimiz bir vucuda sahip olmadığını belirtmeliyim.

"osman abi" fiziğinden kurtulmak için bir an önce dizini bahane etmeyi bırakıp , ciddi anlamda cardio çalışmalarına yönelmeni tavsiye ediyorum.

Son düzenleme:
Dostum güzel bir vücudun var.Jinekomasti filanda yok için rahat olsun.Ben hergün ne insanlar görüyorum sütyen taksalar yeridir.Çalışmalarında başarılar.

Özellikle kollarda potansiyel görüyorum bicepslerin uzun bir yapıda..Biraz yükseklik kazandırabilirsen daha şık durur bunun için scott sehpasında z barla preacher curl öneririm..Tabii kol en son ilgilenmen gereken bölge çünkü diğer bölgelerine göre çabuk gelişmiş..Dengeli çalışmaya özen göster..Başarılar

dipnot:belirttiğin boya göre kol ölçülerin biraz abartı geldi..yalan söylüyorsun demiyorum ama 40 santim üstü kol bu fizikte daha kalın dururdu gibime geliyor..saygılar

cappi bugun sana mezura ile bir resmimi yollayacagim aklima geldi, evde kendi kendime telefonla cektim, cekerken biraz zorlandim ve mezura da hafif yerinden oynadi fakat yine de 40'in ustunde oldugu belli oluyor sanirim. sabit durdugu zaman 41e yakin bir yerlerdeydi.

vucut yağ oranını düşürdüğünde bundan çok memnun kalacaksın seductive.
jineko yok gibi.yağlardan biraz kurtulunca daha güzel fotolar çeker koyarsın buraya.

vucut yağ oranını düşürdüğünde bundan çok memnun kalacaksın seductive.
jineko yok gibi.yağlardan biraz kurtulunca daha güzel fotolar çeker koyarsın buraya.

tesekkurler born2win.
bu sporu seviyorum fakat ayirabildigim zaman her seyi yapmama imkan vermiyor. Su anda calistigim salonu birakmak zorunda kaliyorum 1 ay sonra ve ingiltereye master yapmaya gidiyorum. Orada devam edebilir miyim, firsatim olur mu, olursa yag oranimi dusurebilir miyim bilmiyorum:)

Umarim bunu basarir ve daha guzel fotolarimi koyarim.

Back
Yukarı