selam arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar uzun zamandır eski performansım yok antrenmanlarda. sabah 7 de kalk okuldan 5 te çık ders calış derken idmana enerjim kalmıyor gibi pre workout booster kullanacam.Kafein idman öncesi aldıgımda bende fazla bir etki yapmıyor.Zaten bu yüzden pre workout alacam ve iki ürün arasında kaldım şimdi 100 tlye 30 servis cellucor c4 pre workout var birde (tanıdık bir supplement shopdan) 160 tlye grenade 50 calibre alacam iki ürün arasında kararsızım. daha önce hiç pre workout kullanmadım yardımlarınızı bekliyorum.

Bana göre c4 tabi ki yollayabiliyorsan parasını yollıyım bi kutuda bana al :p

50 Calibre kullaniyorum cok etkisi oldu bana.

Bende calısan biriyim sabah 8 aksam 8 e kadar calısma spora gitme saatim 9 buluyo ve cok bitkin vucut direncim inanılmaz düsüyo ertesi gün bas dönmesi mide bulanması gibi citti ölcüde rahatsızlık olusuyor sizce bana ne önerirsiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende calısan biriyim sabah 8 aksam 8 e kadar calısma spora gitme saatim 9 buluyo ve cok bitkin vucut direncim inanılmaz düsüyo ertesi gün bas dönmesi mide bulanması gibi citti ölcüde rahatsızlık olusuyor sizce bana ne önerirsiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben c4 aldım bekliyorum kargoyu[DOUBLEPOST=1483875937][/DOUBLEPOST]
Bana göre c4 tabi ki yollayabiliyorsan parasını yollıyım bi kutuda bana al :p
olur :D ayıp ettin kapıda ödeme ile yollarım istersen?

Bilgi ver c4 hakkında dostum

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

“Yardım”, “Şuna Bir Bakın”, “Böyle Yapsam mı?”, “Nasıl?”, “Birkaç Soru”, “Acil Yardım” ve bunların benzerleri, hiçbir açıklayıcılığı olmayan konular açmak yasaktır. Unutmayın ki, düzgün ve açıklayıcı konu başlığına sahip olmayan konular, hem arama işleminin etkinliğini azaltacak, hem de mesajınızın çok daha az kişi tarafından okunmasına neden olacaktır.

Not: Başlık açarken kural olmasa da sizlerden ricamız, forumun göze daha hoş görünmesi için kelimelerin sadece ilk harflerini büyük yazalım
Ör : “PROGRAMIM İÇİN TAVSİYELERİNİZ?” veya “programım için tavsiyeleriniz?” yerine “Programım İçin Tavsiyeleriniz?“ kullanalım

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı