Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
erdem dedi:ben 68 kilo başladım bu spora ve 4 ayda 10 kilo aldım. şu an 78 kiloyum. 80 kilo bench basıyorum.
gorgeouskykhan dedi:erdem dedi:ben 68 kilo başladım bu spora ve 4 ayda 10 kilo aldım. şu an 78 kiloyum. 80 kilo bench basıyorum.
1 kutu amino ile 10 kilo aldın ve 80 kilo bench press yapıyor ya ondan resimlerini koymuşsun galiba yoksa öyle resim çekilecek bir şey yok aslında...
ama dediğin gibiyse 1 kutu amino ile 4 ayda 10 kilo ve şimdiden 80 kg bench press; tek kelimeyle harika! doğal kuvvet ve verim açısından; çok iyi, kutlarım...
saygılar...![]()
anlamıyorum insanların buraya resim koydurup yorum alabilmeleri için sampiyon mu olmaları gerekiyor?Veya çok iyi ölçülere mi sahip olmaları gerekiyor.Senin okuduğum son 2yorumundada hep aynı tepki ile karşılaşıyorum.Herkes kendine göre bir üst kademeye geçmeye çalışıyor.Eğer beğenmediysen yorum yapmadan geçersin yada beğenmediğin yerlerini bişeyler yapması için yol gösterirsin.Bu şekilde yazarak sadece kirlilik yaratıyorsun.gorgeouskykhan dedi:erdem dedi:ben 68 kilo başladım bu spora ve 4 ayda 10 kilo aldım. şu an 78 kiloyum. 80 kilo bench basıyorum.
1 kutu amino ile 10 kilo aldın ve 80 kilo bench press yapıyor ya ondan resimlerini koymuşsun galiba yoksa öyle resim çekilecek bir şey yok aslında...
ama dediğin gibiyse 1 kutu amino ile 4 ayda 10 kilo ve şimdiden 80 kg bench press; tek kelimeyle harika! doğal kuvvet ve verim açısından; çok iyi, kutlarım...
saygılar...![]()