serdar aktolganinki gibi bir vücuda süplementle sahip olunsa bu forumdan her sene kac adam gönderirirz sen olimpiaya biliyormusun sen..süplementle olsa her ay en azindan ben maasimin yarisini süplemente yatiririm.hatta su an ,ben maasimin hepsini bile yatiririrm diyen arkadaslarin oldugunu biliyorum..mantikli düsün süplementle bu is olsa.neden bu kadar insan vücuduna o kadar kimyasal ilaci dopingi sokarak kendini zehirliyor ? neyse bu forumdan daha cok sey ögreneceksin diyorum baska bisey demiyorumarkadaşlar siz wada (uluslar arası dopingle mücadele ajansı) gelse serdar aktolgayı yakalar çünkü doping yapıyor diyorsunuz anladığım kadarıyla bende size diyeyim eğer okuduklarım doğruysa wada serdar aktolganın bağlı olduğu federasyonu denetlemiyor çünkü wada amatör branşlarda uluslar arası milli müsabık pozisyonundaki sporcuları ajanları vasıtasıyla belirtmiş oldukları antrenman sahası (salon vs )de denetleme yetkisine haiz hemde önceden haber vermeden lakin bilgilerim doğrultusunda serdar hoca ve diğer pek çok uluslar arası müsabık sporcularımız sadece müsabaka sonu numune verirler dolaysıyle hangi müsabakaya katılacaksa ona göre kür yapar ki bu kürde suplament olur antrenman çizelgesini ona göre belirler ben tüm kalbimle ilaca fazla meyil etmez diyorum .zaten birkaç yerde ki beyanatlarından olimpia yada elit pro yarışmalar düşündüğünü zannetmiyorum sonuç olarakta şunu söyleyim güzel antrenmanlar ve sağlam suplament kürleriyle formunu devam ettirir kanaatindeyim dolaysıyla ilaç almıyorum diyorsa sizlerin aksine ben tüm kalbimle inanıyorum.
tabii ki steroid kullandığını gazeteye söylemesine gerek yok ama bir şekilde konuyu değiştirip geçiştirebilirdi. yalan söylemiş ve anca kainat gibi temiz kalpliarkadaşlarımızın inanacağı bi yalan söylemiş.
sırf serdar aktolga ya sponsor oldukları için hardline almıyorum, niye verdiğim para bu adamın hgh iğnelerine gitsin??
tabii ki steroid kullandığını gazeteye söylemesine gerek yok ama bir şekilde konuyu değiştirip geçiştirebilirdi. yalan söylemiş ve anca kainat gibi temiz kalpliarkadaşlarımızın inanacağı bi yalan söylemiş.
sırf serdar aktolga ya sponsor oldukları için hardline almıyorum, niye verdiğim para bu adamın hgh iğnelerine gitsin??
eğer Türk vg cileri destekliyorsan, benm kızgınlığım olduğunu düşünüyorsan, niye nickin d.wolf??????????yavuz88, cok çıkıntı yapacak cümleler yazıyorsun sürekli, nedir bir Türke olan kızgınlıgın...biraz cocuksu düşünüyorsun, daha dengeli cümleler kurmanı tavsiye ederim...
çocuksu düşüncemin nerede olduğunu da anlamadım, burda 6 ay çalışıp olympia ya katılan adamlara, serdar aktolganın steroid kullanmadığına inanınca siz mantıklı oluryorsunuz, ben çocuk oluyorm.