Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben phill heat'e cok benzetıyorum. cok basarılı bi abimiz ama migde bölümü cok vasat geldi bana genetikten dolayı,eleştiri haddıme değil saadece dusuncemdır..
Steroid testine arkadaşını sokup kanında esrar içtiğine dair bulgular ortaya çıkınca en fazla alkol çıkar sandım diyen sporcu
Boyunu kilosunu bilen var mı ?
phil heath'e benzetilmiş ama gerek tip olarak gerekse fizik olarak marius dohne'a korkunç şekilde benziyor. serdar hoca ile direk tanışıklığım yok ama yazışmıştık bir ara. oldukça mütevazi ve yardım sever biri.
İstanbul gültepedeki yusuf hocanın salonunda çalışmalara başlamış diye gördüm facebook'taki sayfasından. o lokasyona yakın olanlara ve salon arayanlara duyurulur. antrenmanlarını seyredip belki ayak üstü sohbet dahi edebilirsiniz. gerçi tecrübelerinin sömürülmesinden hoşlanır mı bilemem
Çok iğrenç bir vücut olmuş.Bana göre insanların kendilerine yakışacak derecede fazla ileriye gitmeden vücutlarıını şekillendireceği bir spor bu.Bu kadar ileriye giderek insanın kas kütlesi haline gelerek çirkinleşmesine anlam verememkteyim.Bu sadece benim eleştirim ancak emek vererek bu noktalara gelmek isteyip gelen insanların kendi tercihlerinin olduğunu bildiğimden dolayı onları bu azimlerinden dolayı tebrik ediyorum