sergen turaman Powerlifting Gelişim Günlüğü

Ahahahaha 14 yaşında eleman tavsiye veriyor ya ölüyorum at bakalım bi fotoğraf . Alt yapım ve beslenmem olmadığını nerden biliyorsun ?
Hadi baldır makinesine 25 kg bas ykqakgagkagk[DOUBLEPOST=1507406506][/DOUBLEPOST]
Ee ? Değişir tabiki. Bende bunu seviyorum gelip burda çok bilmişlik yapamaz. Yaptığım araştırmayı edindiğim bilgileri bilmiyor o zaman konuşamaz . Emeğe saygı denilir hani
Bir kişinin alttan alıp tartışmayı bitirmesi lazım yoksa uzar gider ben onu kasteddim yoksa haklı haksız savunması yapmıyorum burada iyi forumlar

bu yasta vucuduna bu kadar yuklenme. zaten yasina gore baya guclusun. powerlifting yapma. vucut gelistirme bu yaslarda daha iyi senin icin.

ya bu vücut geliştiricilerde powerliftinge olan nefret nedir ya? aşağılayacak yer arıyorlar. Yağ oranına dikkat etmeyen, ağır kaldırmayı seven insan olamaz mı??? Keyfimizin kahyası mısınız? Ben de vücut gelştiriciyim yani de, boş atmayın.

ya bu vücut geliştiricilerde powerliftinge olan nefret nedir ya? aşağılayacak yer arıyorlar. Yağ oranına dikkat etmeyen, ağır kaldırmayı seven insan olamaz mı??? Keyfimizin kahyası mısınız? Ben de vücut gelştiriciyim yani de, boş atmayın.
Dogru soyluyorsun

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne bu kuyruk acısı harbiden beyler? Ben de vücut geliştiriciyim ama bayılıyorum powerliftinge. Kökenimiz ulan bizim bu. Nefret kusarak ne kazanıyosunuz? Açıklayın da bilelim

Ne bu kuyruk acısı harbiden beyler? Ben de vücut geliştiriciyim ama bayılıyorum powerliftinge. Kökenimiz ulan bizim bu. Nefret kusarak ne kazanıyosunuz? Açıklayın da bilelim
Helal beee konuş reiisssss. Vücut geliştirme ilgi kaybederken performans sporları yükseliyo crossfit falan... ondan böyle bi gıcıklık var bu elemanlarda ahahaha

Evet dostlar sumo deadlifftten conventıonal deadlifte geri geçtim. Amaç denemekti zaten conv da daha güçlüyüm. 115x3x4 pause attım. Çarşamba 130x5 gireceğim ki büyük ihtimal çıkacak . Sumo 125x5 rpe 8 di. Conv ile çıkar büyük ihtimal . Squatta 97x3x6 gireceğim. Yarın bench antremanı var. Bench zor bi lift Benin için . 65x3x6 deneyeceğim geçen hafta 4 çıkmıştı bakalım . Bide leg drive için bacağımı daha geri atacağım topukları basıp . Bakalım görücez

inşallah ilerde çok daha güçlü olursun kardeşim. yaşın daha çok genç. kendini olabildiğince geliştir. biz geç kaldık. keşke 14 15 yaşlarında başlasaydık.

inşallah ilerde çok daha güçlü olursun kardeşim. yaşın daha çok genç. kendini olabildiğince geliştir. biz geç kaldık. keşke 14 15 yaşlarında başlasaydık.
Ben o yaşlarda vücut yerine beyin gelişimi taraftarıyım. Özellikle de günümüz ergenlerini ele alırsak bunun ne kadar önemli olduğu anlaşıyor.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim abi umarım[DOUBLEPOST=1508302951][/DOUBLEPOST]
Ben o yaşlarda vücut yerine beyin gelişimi taraftarıyım. Özellikle de günümüz ergenlerini ele alırsak bunun ne kadar önemli olduğu anlaşıyor.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet abi haklısın . Geliştirmeye çalışıyoruz bakalım :)[DOUBLEPOST=1508303025][/DOUBLEPOST]65x3x6 bench pres çıktı. Haftaya gene gireceğim ve ardından 67. Bu hafta hipetrofi gününde spoto pres de var. Bugün 97.5 squat (100 de olabilir ) 130x5 deadlift ve aksesuarlar var . Bakalım göreceğiz

Teşekkür ederim abi umarım[DOUBLEPOST=1508302951][/DOUBLEPOST]
Evet abi haklısın . Geliştirmeye çalışıyoruz bakalım :)[DOUBLEPOST=1508303025][/DOUBLEPOST]65x3x6 bench pres çıktı. Haftaya gene gireceğim ve ardından 67. Bu hafta hipetrofi gününde spoto pres de var. Bugün 97.5 squat (100 de olabilir ) 130x5 deadlift ve aksesuarlar var . Bakalım göreceğiz

Tebrikler sergen çok iyi gidiyorsun.

Tebrikler sergen çok iyi gidiyorsun.
Teşekkür ederim dostum[DOUBLEPOST=1508528251][/DOUBLEPOST]Selam dostlar . Bugün spoto press ve yüksek tekrar hipetrofi günüydü.60ile 6x4 spoto press attım. Squat highbar 100 3x6 (2 plate ulaştım :)) sonunda . Low bar 100 dü ama neyse . Bench i arttırmak gerek . Deadlift 127x4 çıktı . Vonvrntional döndüm formu unutmuşum. Yarın pause günü var . 117x3x4 deadlfit 90x6x4 ve aksesuar . Bakalım .

Son düzenleme:
Selamlar. Bir dinlenme gününde güncelleneyim dedim. Dün 117x3x4 pause deadlift çıktı. Conventional geri döndüm bakalım. 90 6x4 pause squat attım. 20 kg ile lunge attım aksesuar olarak 3x12 baya bi zorladı quad falan. 3x15-20 hamstring Curl attım bitirdim.
Buda deadlift videosu . Buyrun

Selam arkadaşlar . Yarışma hazırlığına başlamadan önce tek tekrarları test ettim. 67 kg çıktım o sabah. 130 squat,150 deadlift,ve 72 bench çıktı ki 75 ucundan kaçtı iyi günde içimde var Ama :P linkleri bırakıyorum. Form avcıları için arkadaşlar tek tekrar bu . Ağır olduğu için form bozulmuş olabilir ki fazla bozulmadı hertürlü öneriye açığın[DOUBLEPOST=1511684570][/DOUBLEPOST]Squat
Deadlift:

Bende katılmayı düşünüyorum bu sene powercurl varmış galiba curlde katılırım katılım ücreti ucuz olursa
Gel eğlenceli olur . Herşeyden katıl ya bence deneyim olur maddi durumun varsa . Powercurl 60 tl idi galiba . Ücretsiz olmaz ya[DOUBLEPOST=1511701539][/DOUBLEPOST]
Gel eğlenceli olur . Herşeyden katıl ya bence deneyim olur maddi durumun varsa . Powercurl 60 tl idi galiba . Ücretsiz olmaz ya
Ucuz demişsiniz pardon ben ücretsiz anladım :D

Back
Yukarı