sergen turaman Powerlifting Gelişim Günlüğü

Ben 10 tekrar[DOUBLEPOST=1490104701][/DOUBLEPOST]
Adam 21 yaşında ama kolları incecik ...
Adamım ne demek istediğini hiç anlamadım biraz daha düzgün konuşursan anlıyabilirim ama yorum olarak sanırsam 21 yaş dediğin kişi yanlış yazım heralde konuyu açan arkadaşı kastediyorsun heralde benim ortalıkta kolumu görebileceğini sanmıyorum.

Adamım ne demek istediğini hiç anlamadım biraz daha düzgün konuşursan anlıyabilirim ama yorum olarak sanırsam 21 yaş dediğin kişi yanlış yazım heralde konuyu açan arkadaşı kastediyorsun heralde benim ortalıkta kolumu görebileceğini sanmıyorum.
Yaw kardeşim kaırltı.Sende snaki bu başlığı açanmış gibi konuşma

son form. 52 den 58.45 e. squat 80 dl 105 ohp 35 bench 55. beslenme istedigimi yiyorum.yüzde 80 sağlıklı yüzde 20 istedigimi yiyorum.3200 kalori deyim.. 200 surplus.yediginiz pek önemi yok önemli olan kalori aslında.sıkı diyetlre gerek yok.ama tabiki sağlıklı beslenmek ayrı

Eklentiler

• WhatsApp Image 2017-04-01 at 15.37.33.jpeg
    WhatsApp Image 2017-04-01 at 15.37.33.jpeg
    64,5 KB · Görüntüleme: 555
Takdire şayan bir gelişim bu yaş ve siklette.Ergenliğin sağladığı testo miktarı ile de çok hızlı yol katedeceğini düşünüyorum.Keşke ben de bu yaşlarda başlasaydım.Devam kardeşim

Takdire şayan bir gelişim bu yaş ve siklette.Ergenliğin sağladığı testo miktarı ile de çok hızlı yol katedeceğini düşünüyorum.Keşke ben de bu yaşlarda başlasaydım.Devam kardeşim

Hocam senin yaşın profilinde tazdigi gibi 18 ise sen de cok gencsin. Ben 22 yim yakında 23 e girecem bizim zamanimizda(senin yaslarinda iken) 5×5 deadlift squat böyle seyleri kimse bilmiyordu. Youtube izleyecegimiz turkce bilgi veren kanallar bile yoktu. 2010 2012 deki postları görürseniz anlarsiniz :)

Hocam senin yaşın profilinde tazdigi gibi 18 ise sen de cok gencsin. Ben 22 yim yakında 23 e girecem bizim zamanimizda(senin yaslarinda iken) 5×5 deadlift squat böyle seyleri kimse bilmiyordu. Youtube izleyecegimiz turkce bilgi veren kanallar bile yoktu. 2010 2012 deki postları görürseniz anlarsiniz :)
19 yaşındayım,ben yine şanslıyım 2 yıldır çalışıyorum.Ama 15 çok iyi bir yaş başlamak için.Daha 1 sene önce 100 kg 3x3 yapıyordum.

Belini kasarak harekete başla, bunu yaparken Anterior Pelvic Tilt posturel sorununda olduğu gibi bel kısmında bir çukur oluşacaktır, böylece bel bölgen daha sıkı olacaktır, sirtının ust kısmını da kasmayı unutma. Ayrıca ağırlığı kalçana doğru çekmeye odaklan, yukarı doğru kaldırmaya değil.

Bu ufak tefek sorunlar dışında genel olarak gayet iyi formun.

Bir de Sumo Deadlift yapmak sana daha uygun diye düşünüyorum.

Deadlifte hyperextansiyon ile başlanmaz, nötr başlanır, aksi tehlikelidir.
ekleme: ama kola dışa rotasyon yaptırılıp skapula kapatılarak başlanır, lumbar vertbradaki hiperextansiyon kalça konumunu dolayısıyla başlangıç pozisyonunu bozar.

bende bi deadlift videsu cekicem takıcam kısa bara 2.5 kg leri şaka bi yana geçen 120 kg yaptım kötü formda olmayan damarlar çıktı o sıra calf yapıyordum ağırlı 40 kg fazla takmışım[DOUBLEPOST=1501611220][/DOUBLEPOST]
Formum bu.form checkler için video atıyorum.[DOUBLEPOST=1488014631][/DOUBLEPOST]Geriye yaslanmıyorum.bu ilk sorunum.2tekrarsa bel büküldü.onu gördüm.farkettimde o sıra zaten beli yeterince sıkamadım o tekrar.başka hataları gören yazabilir.
çok iyi senin çalıştın bara biz ağırlık koymayıp boş barda deadlift yapıyoruz ben ve arkadaşım. yaşına göre güç tavan sende 18 inde 150 rahat basarsın

valla ben yapmıyorum ama benim kuzen 17 yaşında 150 x3 yapıyor deadlift çalışmıyorum ama 100 basarım rahat gibi geliyor benche göre daha kolay nede olsa benchte 50x7 çıkıyor gerçi şu aralar platoda gibiyim ama çıkmıştı en son yaş 15

Hareket esnasında kafayı yukarı kaldırmazsan bir tık daha sağlıklı olur. Karşıya bakmaya çalışırken boynuna zarar verebilirsin.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Formum bu.form checkler için video atıyorum.[DOUBLEPOST=1488014631][/DOUBLEPOST]Geriye yaslanmıyorum.bu ilk sorunum.2tekrarsa bel büküldü.onu gördüm.farkettimde o sıra zaten beli yeterince sıkamadım o tekrar.başka hataları gören yazabilir.
İyi gibisin ama ağırlık arttırkça hareketin formunu kaybetmişsin. Sakatlanabilirsin

Back
Yukarı