zaman zaman eklemeler yapacağım.
haklısın onu bende koyduktan sonra öğrendimÇok iyi bir sporcusu bırakmasına üzüldüm.
3. resimde oynama var yalnızHemde bariz
dizindeki problem ne yazıkki devam etmekte ama bacak çalışmalarına yavaş yavaş başladı ancak genede tabiki çok etkiliyor, zaten yarışma planlarını ertelemesindeki en büyük sebeplerden birtanesidir ameliyatı.definasyonda olmadığı için baklalar son resimlerde çıkmamış sanıyorum.ayrıca en son dizinden ameliyat olduğunu duymuştum.umarım iyileşmiştir.
Yok estağfirullah yanlış anlama seni tebrik ederim harbiden büyük yürekliymişsin açıkladın olayı soru işaretlerini sildin kafamdan.Bu cesareti bozokaydından da beklerdim.Kendisinin bende takipçisiyim yazılarını beğenerek okurum fakat o fotoğrafın Fransadaki Türk vücutçu Mehmet Yıldırım olduğunu biliyorum.Soruncada site yönetimi tarafından mesajlarım siliniyor.Tekrar teşekkür ederim olayı açıkladığın için.evet iyi bir gözlemcisin gubar,aynı salondayız 15 yıllık arkadaşız serkanla...mertte aynı salonda artık,bazen benim myerime o yazar benim şifremle kardeşten öteyizdir,bu resimdeki benim ama bozokaydın gibi bana da sarma sonra![]()