Serkan Cetin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nassim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nassim

Üye
Iste Türk Gücü arkadaslar, almanyada kaliyor sanirim, Panzehir taniyormusun Serkani ?

posing_008.jpg

Diger resimleri icin sitesine girin..

http://www.serkancetin.de/wp/?page_id=172

Bu arada 2002´de düzenlenen erkekler amatör vucutgelistime sonuclari..

Kod:
Middleweight (< 80 KG) NAME COUNTRY PLACE 
Vacant  1 
Vacant  2 
Vacant  3 
Adel Said BADAWY Egypt 4 
Serkan CETIN Germany 5 
Juraj VRABEL Slovakia 6 

7 - Ly Duc (Vietnam)
8 - Jerry Ossi (Finland)
9 - Hubert Olborski (Poland)
10 - Buruiana Virgil (Romania)
11 - Liaw Teck Leong (Malaysia)
12 - Odowu Muritala (Belgium)
13 - Tom Kreienbuhl (Switzerland)
14 - Julian Felix (St. Lucia)
15 - Peter Mohr (Austria

Yani almanya icin yarisiyor :oops:

Serkan Cetini tanimamak olurmu kardes?
Ben takip ediyorum kendisini. Gayet basarili buluyorum. Almanya Düsseldorf sehrinde ikamet etmektedir. Eger tasinmadiysa hala orda olmasi gerekiyor.

heyyyt be koçum benim ufo gören masum köylü

GURUR DUYDUM ARKADAŞLAR! 40 KERE MAŞALLAH HEM YAKIŞIKLI HEMDE SÜPER EEEEEEEEEEEEE NEDE OLSA O BİR TÜRK!

ey!! güzel hyt koçum. kaç ay şalışmış

maytap geçtik eywallah.

saydam ;) ben 8 -9 aydır aralıksız antreman yapıyorum kendimden biliyorum kardeş. 3 yıldan aşagı çok sıkı çalışmayla o seviyeye ancak gelınır, :p gelınmez. bide alt yapı olması lazım. herkeze saygılar.

dominic 3 senede o sekle gelebilirsin ama o zaman bu spora 85 kiloyla baslaman lazim :-)

PANZHİR ben şu avatrımdakı eleman gibi olmaya çalışıyorum simetri benim için herşeyden önce gelir çok iri olmak istemiyorum, simetriyi tutturmakta baya zor. her vucuttada olmuyo çalışıyoruz bakalım. :)

merak ediyorum acaba doğal olarak çalışmayla ne kadar olunabilir.9 aydır çalışıyorum ilaçsız vede ilaç kullanmayı hiç düşünmüyorum onun kadar olabilirmiyim?soruyorum sizlere

Ilac kullanmayipta böyle olani ben simdiye dek görmedim.

ilaç kullanmıyorum derken ne ilacı supplamentlere ilaç diyor ve kullanmıyorsan onun kadar olamazsın geriside var ama ben onu söylemeyeyim küre kesinlikle özenmeni istemem arkadaşım ama suplamentten herhangi bir zarar gelmez sana ve anatominde çok önemli

Elemana söylenecek söz yokta o siyah çoraplar olmuşmu allahaşkına söyleyin?Biraz daha dikkat biraz daha özen lütfen.

Back
Yukarı