Evet ben daha önce çok kullandım ve hiç tavsiye etmiyorum kılların daha çok sert çıkmasını sağlamaktan başka hiçbir yararı yok eğer kıl ve tüy sorununuz varsa tek yol epilasyon yaptırmakSESU - Tüy Dökücü Krem Erkekler için 100 ml bu ürünü kullanan var mı arkadaşlar kullanan varsa yorumlarını beklıyorum ?![]()
Düzelmesi için epilasyon yaptırman gerekli bir kere kıllar sert çıktımı epilasyonla yatırmadan pek bir telafisi yada düzelmesi olanaksızArkadaşlar vücut kılları mı saç kesme makinesi ile aldım sert çıktı düzelir mi
GT-S5310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Artık epilasyon işlemini erkekler de kadınlar da herkes güvenle yaptırıyor örneğin epilasyonların seansları 50 ila 100 arasında fiyatları değişiyor mesela 5 yada 6 seanslık gittiğin de kılın kalınlığı ona göre değişiyor 3 seans yaptırırsan kıllar daha hafif uzar 5 yada 6 seans yaptırırsan yaptırdığın bölge bir daha hiç kıl - tüy çıkmıyor gittiğin seansların sayısına göre kıl kökleri zayıflıyorPeki epilasyon dediğimiz şey zararlı mı ben eski halde olmasını istiyorum imkanı var mı birde maliyeti
GT-S5310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi