SESU - Tüy Dökücü Krem Erkekler için 100 ml

Acvit tüy dökücü krem

Arkadaşlar acvit tüy dökücü kremi de denemelisiniz kullandım gerçekten çok memnun kaldım başta bende baya bi tereddüt ettim birşeyler olur mu diye ama kullandıktan sonra kayda değer bir azalma olduğunu gördüm. sizinde kullanmanızda fayda olacağını düşünüyorum. Kaliteli Pazar - Kozmetik ve Kozmetik rnleri

Eklentiler

• 223.jpg
    223.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 613
Arkadaşlar vücut kılları mı saç kesme makinesi ile aldım sert çıktı düzelir mi

GT-S5310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peki epilasyon dediğimiz şey zararlı mı ben eski halde olmasını istiyorum imkanı var mı birde maliyeti

Peki epilasyon dediğimiz şey zararlı mı ben eski halde olmasını istiyorum imkanı var mı birde maliyeti

Artık epilasyon işlemini erkekler de kadınlar da herkes güvenle yaptırıyor örneğin epilasyonların seansları 50 ila 100 arasında fiyatları değişiyor mesela 5 yada 6 seanslık gittiğin de kılın kalınlığı ona göre değişiyor 3 seans yaptırırsan kıllar daha hafif uzar 5 yada 6 seans yaptırırsan yaptırdığın bölge bir daha hiç kıl - tüy çıkmıyor gittiğin seansların sayısına göre kıl kökleri zayıflıyor ;)

Ben bi hatayla agda yapmıstım.kıllar farklı yönlerde cıktıgı ıcın 1ay sonra cıktıklarında felaket kasınma yaptı. O yüzden epilasyon kesin çözüm

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı