draft
Üye
14.11.2011 pazartesi standart olarak göğüs günü
Göğüs idmanı:
NOT: bugün olabildiğince presslerde canımı okumak temel amacım
-Flat bench dumbell press 4 x 10-6 (rekorumu kırdım 47,5kg lerle
-Incline bench barbell press 3 x 10-6 (drop set, 80kg ile max rep, 60kg ile max)
-Dips 3 x 20 (merak edene 81kg yim)
-Cable crossover 3 x 15
Daha sonra mide:
-Leg raise 3 x max (drop set, ilk sefer ayaklar arasında dumbell ile, sonra drop sette dumbellsız)
-superset:
decline bench crunchs 3 x 20 (+20 plaka ile)
jacknife 3 x max
Not: supersetin 3. setine başlamadan önce salondaki bir alman benimle dipste kapışmak istedi
Sonuç; alman çocuk: 21 tekrar, ben 35 tekrar 
Bunlar dışında bugün antreman sonrası öğünümde biraz fazla kaçırdım. Artık 1 aydır diyeti bozmamanın verdiği güven diyelim
Yediğim ise arkadaşların kızarttıkları soğan, patates ve sarımsak
Bunlar dışında akşam yemeği için tarifim:
-250gr dana kıyma
-2 yumurta
-100gr yulaf
-1 adet dilimlenip kavrulmuş soğan
-çeşitli baharatlar
Bunları karıştırıp ortak bir tavada pişirdim. Sonuçta bayaa besleyici birşey oldu ama çok kuru oldu. Denemek isteyene kesinlikle domates eklemesini öneririm. baharat olarakta ben kırmızı biber, sarımsak tozu kullandım.

Göğüs idmanı:
NOT: bugün olabildiğince presslerde canımı okumak temel amacım

-Flat bench dumbell press 4 x 10-6 (rekorumu kırdım 47,5kg lerle

-Incline bench barbell press 3 x 10-6 (drop set, 80kg ile max rep, 60kg ile max)
-Dips 3 x 20 (merak edene 81kg yim)
-Cable crossover 3 x 15
Daha sonra mide:
-Leg raise 3 x max (drop set, ilk sefer ayaklar arasında dumbell ile, sonra drop sette dumbellsız)
-superset:
decline bench crunchs 3 x 20 (+20 plaka ile)
jacknife 3 x max
Not: supersetin 3. setine başlamadan önce salondaki bir alman benimle dipste kapışmak istedi

Bunlar dışında bugün antreman sonrası öğünümde biraz fazla kaçırdım. Artık 1 aydır diyeti bozmamanın verdiği güven diyelim

-250gr dana kıyma
-2 yumurta
-100gr yulaf
-1 adet dilimlenip kavrulmuş soğan
-çeşitli baharatlar
Bunları karıştırıp ortak bir tavada pişirdim. Sonuçta bayaa besleyici birşey oldu ama çok kuru oldu. Denemek isteyene kesinlikle domates eklemesini öneririm. baharat olarakta ben kırmızı biber, sarımsak tozu kullandım.