Bende şimdi siz dedikten sonra farkettim; gerçektende yüzü Arnoldı anımsatıyor, özellikle gülümsediği fotolarında...
Ama vücudu çok benzer değil; draftın kendine has daha değişik bir vücut oranı var...
Sporculuğuna ve hacim almaktaki başarısına zaten hayatta laf edemem, başardıkları ortada![]()
Dün kardeşimin doğum günü nedeniyle yine diyeti bozdum lanet olsunHatta geçen seferde bozduğmu zaman vücudumun tuttuğu fazla su için yaptığım kardiyolar boşa gitti
Olsun. Ama kafaya koydum Stuttgartta dönünce %5-6 yağ oranına kadar ketojenik diyet
Zaten beslenmemden yulafı ve maltodekstrini çıkarmam yetiyor
Maltodekstrini de büyük ihtimalle küre girecek olan arkadaşıma verebilirim.
Ketojenik diyete başlayacağım için bu işi profesyonel gibi yapmak için dün sipariş verdiğim supplementler:
Dymatize Vanadyl 3 kutu
isatori Isa-Test GF 2 kutu
Ayrıca 2 kutu glucophage 850mg da Stuttgarrtaki odamda.
Döndüğüm günün ertesi günü başlamak amacım. Etkilerini de burda yazarım
chromium picolinate veya metformin gibi bir mineral ve etkisi insülin direncini yok etme vücutta. Daha doğrusu insülin seviyesini düşürmek için işe yarıyor. Ben hepsini beraber kullanıp olabildiğince düşük insülin seviyesinde yaşamayı deniyeceğimİşe yararsa gh salınımı maksimum düzeyde olucak
Ama yani bu teoride umarım doğru çıkar
![]()
bende de yohimbine hcl varDaha herhalde bi 120 kapsül kadar vardır. Bende onu kullanacağım
Birde bugün iyi bir sporcuyla konuşma imkanım oldu, ona ocakta bu kombinelerle yapacağımdan bahsettim, ketojenik değilde düşük karb yap dedi. Kış döneminde kas kaybını göze alma dedi, bende bu durumda sabah yulaf, antreman sonrası maltodektrin e devam kararı aldım. Ayrıca daha elimde 3-4 kutu kadar clen var. Onlarıda kullanabilirim.