13.02.2012 pazartesi günü idmanlara devam...
Omuzumu zorlamamak için önce 3kg lik dumbellarla 10 dakika iyice omuzu ısıtıp yavaş yavaş kiloları yukarı çektim. Göğüs için hammer grip bench press yapmak omzumu zorlamadığı için çok kiloları abartmadan onunla çalıştım.
Göğüs:
Hammer grip dumbell press 10kg-15kg-25kg-30kg-40kg ile 15-7-4 tekrar. İlk kilolar ısınma için. Omuzumda ağrıyı hissetmediğim için ufak ufak ağırlıkları arttırdım
Cable crossover: 4 x 15
Low cable crossover: 3 x 15
Omuz:
Giant set: 10kg lik dumbell ile 3 set
dumbell side lateral x 15
dumbell front raise x 15
rear dumbell fly x 15
Triceps:
Burda işte doggcrapp e devam

Weighted dips: +50kg 6 tekrar- +25kg 8 tekrar, 15 nefes, 5 tekrar daha
Sırt:
Weighted hammer grip pull ups: +20kg 12 - 7 - 3 tekrar
Romanian deadlift: İyice ısınma, daha sonra 170kg 2 tekrar, 5 nefes, 160kg 5 tekrar, 15 nefeslik bir ara, 120kg 12 tekrar.
Daha sonra arkadaşımla aldığımız karar doğrultusunda her idmandan sonra bir kalf egzersizi yapacağız. Bugün seated calf raise 4 x max
Ketojenik diyete gelince, biraz açlık sorunum var. Gerçekten acıkıyoum ve bazen kendimi durduramıyorum yemek konusunda. Ama toplasam yinede günlük kalori ihtiyacımın altında tutmayı başarıyorum

Birde karbonhidratı gerçekten vücudum istiyor, resmen yalvarıyor, bu gibi bir durumda 1 çay kaşığı fıstık ezmesini yiyorum hile olarak. Ayrıca bilmiyorum, kuru soğan ne kadar kötüdür ketojenik diyet için ama günlük 1-2 adet gidiyor şu aralar. Antreman verimine gelirsek, hit şeklinde br idman izlediğim için yüksek tekrarlarda güç kaybını bilmiyorum. Ama hit ile gayet verimli. Belki daha ketojenik diyette ilk haftam olduğu için etkisini tam hissedememiş olabilirim ama 2 veya 3. haftada tam bir güç artışı bekliyorum.