Shaker Seçimi

Arkadaşlar shaker almayı düşünüyorum elimde shaker su sızıntısı yapmakta.
önereceğiniz su sızdırmayan( hızlı çalkalamlarda) shaker varmı acaba ?

aklımdakiler BFTR ve Supplementler.com shakerları ikisi de aynı sadece renk ve yazı farkı var sanırım..

Son düzenleme:
suplement firmalarının bedava verdiği bi ürüne para vermek bence tabi bence gereksiz ben dispritör bi firmanın verdiğini kulanıyorum gayet başarılı

supplementler.com sitesinden almıştım ultimate nutrition shaker çok başarılı ancak şuan baktım stokta yok diyo sitede

bende de pronutrition- zorhane ikilisinin reklami olandan var, bir de body fortress marka, abd'den almistim, 1.5 dolardi, ikisi de gayet iyi.

BFTR ve Supplementler.com shakerları arasında sadece görsel farklar vardır.
Bu shakerlar piyasada bulunan bir çok shakere nazaran BPA içermezler.

Evimizdeki Zehir: BPA

Üreticiden alıntı:
We care about your health. When creating our shakers we take great care about the materials we use. Some plastic bottles or shakers on the market may leak chemicals like BPA into your protein drink or water. These dangerous materials may raise the risk of breast cancer or prostate problems.
All our shakers are made of high quality polypropylene (PP) and therefore free of BPA and other chemicals dangerous to your health. What´s more, our shakers are produced in the EU under controlled circumstances to guarantee the highest quality possible for you.

Saygılar

En güzeli eski usul cam kavanoz. ne BPA derdi var nede plasktik kokusu var..

Back
Yukarı