shaq Beslenme Günlüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shaq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

shaq

MOD
Yönetici
Moderator
Değerli BodyForumTR Ailesi,

Son zamanlarda hedeflerimi netleştirmem ile beraber bir beslenme günlüğü oluşturmaya karar verdim. Esas amacım yağ yakmak olacak. Ancak yaklaşık 3-4 aylık bir süre yağ yakımını ön planda tutmayacağım. Genel olarak hedeflediğim tarih ise Ağustos başı yani yaklaşık 7-8 aylık bir sürem var. Belirli bir beslenme programına sabit kalmak yerine vücudumun ihtiyacına göre hareket edeceğim. Programın genel hatları ise aşağıdaki gibi olacak.

Şuanki Bigiler:
Boy: 190
Kilo: 120
Bazal: 3100
Yağ Oranı: %23
Haftalık İdman Sayısı: 6
Tahmini Günlük Alınan Kalori: 3600-3700
Vücut Tipi: Endomorf

Hedefler:
Kilo: 95-100
Yağ Oranı: %15'den az
Günlük Kalori Alımı: 3000
Öğün Sayısı: 4

Kullanacağım Supplementler:
MuscleMeds Carnivor Protein
MuscleTech Amino Build
Opti-Men

Merak ettiklerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

İyi Forumlar

daha önce lipo6 kullanıyordun shaq, üründen verim alabildin mi? şimdiki programda yağ yakıcı yok sanırım, ilerleyen süreçte olacak mı?
7-8 ay iyi zaman, istikrarlı olduğun sürece sorun olmayacaktır..

daha önce lipo6 kullanıyordun shaq, üründen verim alabildin mi? şimdiki programda yağ yakıcı yok sanırım, ilerleyen süreçte olacak mı?
7-8 ay iyi zaman, istikrarlı olduğun sürece sorun olmayacaktır..

Evet daha önce lipo 6 kullanmıştım. Üründen hiç memnun kalmadım. Hiçbir etkisini hissetmedim :) İlerleyen dönemlerde kullanmak gibi bir planım var. Ama ilk olarak sağlam bir beslenme düzeni ile vücudu tıkandığı yere kadar götürmek istiyorum. İlk başlarda insülin dengesi ile yağ yakıp kas inşa etmeye çalışacağım. Bu ise ciddi anlamda zorlayacak. Başaramazsam başka şekilde devam eder veya süreyi uzatırım :)
vücüt tipimiz ayni. Takipde kalacagim. Ayrica 120 kg da iyimis :)
Sakatlanmanın zararları :)

Evet daha önce lipo 6 kullanmıştım. Üründen hiç memnun kalmadım. Hiçbir etkisini hissetmedim :) İlerleyen dönemlerde kullanmak gibi bir planım var. Ama ilk olarak sağlam bir beslenme düzeni ile vücudu tıkandığı yere kadar götürmek istiyorum. İlk başlarda insülin dengesi ile yağ yakıp kas inşa etmeye çalışacağım. Bu ise ciddi anlamda zorlayacak. Başaramazsam başka şekilde devam eder veya süreyi uzatırım :)

Sakatlanmanın zararları :)
Bende bu aralar kilo aliyorum biraz, birkaç ay sonra yağ yakımına geçeceğim..
Takipteyim..

nasil beslenme programi uygulamayi düsünüyorsun? bide antreman programi
idman öncesi ve sonrası öğünleri sağlam besleneceğim. Onun dışındaki iki öğün ise dengeli ve vücudun isteği üzerine değişecek. 3 gün ağırlık, 3 gün saha idmanım var. Ciddi olarak yoran idmanlar. Tükenene kadar en iyisini yapıcağım. Her gün idman değerlendirmesi yapacağım.
Bende bu aralar kilo aliyorum biraz, birkaç ay sonra yağ yakımına geçeceğim..
Takipteyim..
Yağ yakıcı kullanacakmısın?

Yağ yakıcı kullanacakmısın?
Termojenik düşünmüyorum belki cla ya da karnitin, gerçi cla yağ yakımından ziyade yağ depolanmasını önlüyor, doktor öz çok övmüş bir denemek istiyorum.. Termojenik konusunda belki ilerde fikrim değisir

Cla suplement sektöründe git gide popülerleşiyor . Yapılan araştırmalar da bunda bir etken tabi ( carnitinin etkisizliği düşüncesi vs . )

Evet yeni yıl ile birlikte programıma başladım Ancak bugünü paylaşmama kararı aldım. Yılbaşından kalan yemek ve abur cuburları bitirdim :) Bu şekilde başlamıyım dedim. Bu gün 8 kmlik bir parkuru 1 saat koşarak idmanımı yaptım. Açık hava ve hafif soğukta güzel bir koşu oldu. Yarın ağırlık ve düzenli beslenmenin ilk günü. Değerlendirmelere devam edeceğim.

Yediklerimi ve idmanı bir gün sonra paylaşacağım. Dün sabah kalkışım 6.30du.

Kahvaltı No:1 :
Lor peyniri ve tam buğday ekmeği ile tost. 1 adet muz.
İdman Öncesi :
Aminobuild
İdman Çıkışı :
1Lt Yağsız Süt, 1 Ölçek Protein
Kahvaltı No:2 :
4 Yumurta Beyazı , 1 Tam yumurta, 100gr lor ile yaptğım omlet, zeytin
Öğle Yemeği:
Bulgur Pilavı, Tavuk ve salata
Ara Öğün:
Mandalina ve ceviz
Akşam
Balık, Salata ve Çorba

İdman Değerlendirmesi: 8/10
Yorum: Daha sağlam bir kahvaltı ile daha iyi idman çıkarabilirdim. Son setlerde istediğim performansa ulaşamadım.

Benimde kahvalti sonrasi antrenman, 1 litre sut mekanizmayi bozmuyordur umarim, 250 ml bende sıkıntı yaratiyor, bende antrenman sonrasi 250 ml yagsiz sut tuketiyorum..

Kahvaltı sonrası mı idman yapmayı tercih ediyorsunuz ? Kahvaltıdan kaç sast sonra ?
Sabah genelde boş olduğu için tercih ediyorum. Sıra beklemeden salon benimmiş gibi oluyor. Genelde aynı 3-4 kişi oluyoruz :) Ortalama 1.5 saat sonra ısınmaya başlıyorum.
Benimde kahvalti sonrasi antrenman, 1 litre sut mekanizmayi bozmuyordur umarim, 250 ml bende sıkıntı yaratiyor, bende antrenman sonrasi 250 ml yagsiz sut tuketiyorum..
Çok yaratmıyor :) arada bir fena oluyor :)

:) :)
süt fena dokunuyor bana, markus ruhl modundayım..
önceden antrenman ve kardiyoyu ayırıyordun yanlış hatırlamıyorsam, sabah antrenman akşam kardiyo vardı sanırım, şimdi antrenman sonrası kardiyo mu yoksa daha sonra mı eklenecek kardiyo

:) :)
süt fena dokunuyor bana, markus ruhl modundayım..
önceden antrenman ve kardiyoyu ayırıyordun yanlış hatırlamıyorsam, sabah antrenman akşam kardiyo vardı sanırım, şimdi antrenman sonrası kardiyo mu yoksa daha sonra mı eklenecek kardiyo
Daha sonra ekleyecegim Simdiki idman duzenim yeterli geliyor

Beslenme düzenimi tam oturtamadığımdan buraya yazamadım. İdmanlar ise tam hızıyla devam ediyor. Bugün ise şu şekilde geçti.

Kahvaltı:
Yulaf ezmesi ve meyve kuruları, 1 adet yumurta, lor peyniri, zeytin
İdman Öncesi :
Aminobuild
İdman Çıkışı :
0,5Lt Günlük Süt, 1 Ölçek Protein
Öğlen:
150 Gr Tavuk, Pilav,Salata
Doymadığım için kare tost ekmeği arasına ton balığı
Akşam:
Çorba, buharda pişmiş sebze, köfte, püre, yoğurt

İdman Değerlendirmesi: 9/10