shaq Beslenme Günlüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shaq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O kadar az oldugunu sanmiyorum yarin hesaplama yapar burayada yazarim :)

cok kalori almaktan onemlisi kaliteli kalori almak. Buna gore bir plan olusturun.
ben 2000 alıyorum kılo almaya calısıyorum fakat vaktım yok saglıklı yedıgım ıcın hıc kılo alamıyorum onu napcaz sabah yulaf ogle bulgur spor sonra bulgur yanında tavuk lor sebze vs. herşey düzenli senden cok yedıgım kesin 2000 cıkıyor senınkıler cok az hesaplayıp yazarsınız buraya ıyi geceler.

ben 2000 alıyorum kılo almaya calısıyorum fakat vaktım yok saglıklı yedıgım ıcın hıc kılo alamıyorum onu napcaz sabah yulaf ogle bulgur spor sonra bulgur yanında tavuk lor sebze vs. herşey düzenli senden cok yedıgım kesin 2000 cıkıyor senınkıler cok az hesaplayıp yazarsınız buraya ıyi geceler.
Günlük vücudunun tükettiği kalori miktarının 1100kcal fazlasını alırsan haftada 1kg alırsın

ben niye hiç alamıyorum :)
Abi sağlıklı besleneceğim diye az kalori alma. Senin de bildiğin gibi kas geliştirme için kalori çok önemli, abur cubur da olsa al bence. Zeytinyağı, kuruyemiş (biliyorsundur zaten) kolayca yeniliyor zaten. Bilgiçlik taslamış gibi olmayayım yardım etmek istedim. :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı