Shikamaru Yağ Yakım Günlüğü

öncelikle merhaba arkadaşlar, bugün otururken düşündüm. Bu kilo verme olayını tek başına yapmak çok zor. Birinin değişiklikleri görmesi, değerlendirmesi gerekiyor. Ve sayın bftr ahalisi siz benim denetleyicilerimsiniz.-tabi kabul ederseniz.:)-
her neyse yarından itibaren ne yediğimi ne aktivitelerde bulunduğumu buraya her aksam rapor edicem inşallah. Aynı zamanda 15 günde 1 resim koyup, 1 ayda bir de ölçülerimi yazacağım.
Kilo: 70,5 kg
Bel: 79,5 cm
Biceps: 31,5 cm
Gogus: 95 cm
Bacak: 54,5 cm
Omuz: 113 cm(Hata olabilir)
Boyun: 38,5 cm
Basen: 95,5 cm
On Kol: 29,5 cm
Bilek: 18,5 cm

Kardio yapıcak kadar bir beliniz yok ama sadece ağırlık idmanıyla nederece yağ yakımı olacak, hadi bakalım bende merak ediyorum ;)

Başarılar :)

Kardio yapıcak kadar bir beliniz yok ama sadece ağırlık idmanıyla nederece yağ yakımı olacak, hadi bakalım bende merak ediyorum ;)

Başarılar :)

yok hocam sanırım kardio yapıcam. Çünkü öğle yemeği okulun kontrolunde. Beslenme imkanlarım kısıtlı.
P.tesi çarş. Cuma ağırlık
salı tam kardio pers. Halı saha maçı. C.tesi pazar da dersaneye hızlı tempo yürüyerek(40 dk civarı olacak) program bu. Yani ek olarak salıya kardio ekliyecem. Önemlı olan beslenme benim için. :)

bu gece de son gecem diye abandım ama acısı fena çıkacak gibi:D

Son düzenleme:
Dinlenmeyi tek gün olarak pazara bırakıyorsun.. İlk ay olarak inş ağır gelmez..

Kardio hadi neysede; ağırlık antremanından verim alabilmek, hacim kazanabilmek için dinlenme günlerinede ihtiyacın var...

Tekrar başarılar kolay gelsin :)

zwevb.jpg

dommjb.jpg
2cgimqh.jpg

bunlar şuanki resimlerim

bugün
1 havuç
2 tabak makarna
2 mandalin
1 elma

yedim ama 12 de kalktığım için. Bugün rezillikti kabul. Okula başlayana kadar boyle olacak mecbur :(

gün raporu;
saat 11 00
1 havuç + 1 kase muhallebi
saat 14 30
bir çorba kasesi domates soslu makarna ve yoğurt
saat 16 30( ant sonrası)
bir kaşık kahve, bir paket sıcak cikolata sosu, bir kase yoğurt, 5 kuru kayısı shakerda karıştırıp götürdüm
saat 17 30
bir tabak karnıbahar+ 2 dilim kepek ekmeği
saat 19 00
2 mandalina+ 1 elma

Dostum bende bu forumda yeniyim fakat bakıyorumda yani çok dengesiz yükleniyorsun. Gün boyu aldığın karbonhidrat ve yağ değeri , protein değerinin çok üzerinde. Bu şekilde bir soruna ulaşamazsın. Sadece yediklerin hacim olarak az gelir gözüne.

Bel ölçün , kilon boyuna göre cardio ve diyet yaptıracak ebatta değil ...
Tavsiyem , ağırlık çalışmasına ağırlık ver (Yaşına uygun şekilde nasıl ant.yapabileceğin forumda mevcut)

Unutma ki , ağırlık antremanı yağ yakımını sağlar ...

Bel ölçün , kilon boyuna göre cardio ve diyet yaptıracak ebatta değil ...
Tavsiyem , ağırlık çalışmasına ağırlık ver (Yaşına uygun şekilde nasıl ant.yapabileceğin forumda mevcut)

Unutma ki , ağırlık antremanı yağ yakımını sağlar ...

peki hocam zaten ekstra olarak sadece salı kardio eklemistım. Diğer gunler kardıo gorevınde rutınlerim vardı.
Bu arada şuan evde yalnızım o yüzden yediklerime dikkat edemiyorum. En kötu p.tesi herşey düzene binecek.

Back
Yukarı