Shredded Brothers Reco Doğal mı sizce?

Birkay

Üye
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın kimseyi kötülemek gibi bir amacım yok. Sadece meraktan ve böyle bir vücut doğal olarak yapılabilir mi diye hedef belirlemek için soruyorum. Cevap verirken Reco(Recep)'in vücudunu göz önüne alırsanız sevinirim...

BA10PV.png

Eklentiler

• maxresdefault (2).jpg
    maxresdefault (2).jpg
    187,3 KB · Görüntüleme: 2.030
  • 15338401_1181518088636313_442793390002667520_n.jpg
    15338401_1181518088636313_442793390002667520_n.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 2.751
  • 17266249_647442302110978_1641663545663815680_n.jpg
    17266249_647442302110978_1641663545663815680_n.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 2.114
sadece şunu söyleyeyim fibo fuarında ilaç kullandığını zaten kabul eden kişilerle video çekmişlerdi yan yana bakınca bir çoğundan farkları olmadığı görülüyor,ayrıca vücut geliştirme yarışmalarına katılan biri oradaki rakiplerin bu ilaçları kullandığını bilir ve vücudumuzdaki yağ oranı kup kuru olacak seviyeye doğal olarak asla indirilemez belki binde bir insanın genetik yapısı gereği yağ oranı çok düşük seviyelerde kalabilir ancak bu arkadaşların 3 ü de aynı maddeleri kullandığı belli oluyor

Son düzenleme:
Doğal değilden kastınız steroidse bence steroid kullanmıyorlar.Ama kullandıkları tozları zaten açık açık paylaşıyor adamlar.Bence herhangi bir sıkıntı yok.

Doğal değilden kastınız steroidse bence steroid kullanmıyorlar.Ama kullandıkları tozları zaten açık açık paylaşıyor adamlar.Bence herhangi bir sıkıntı yok.
steroid kullanmadan steroid kullanan kişilerle beraber podyuma çıkamazlar öyle bir dünya yok
ayrıca toz nedir Allah aşkına kullandıkları tozları paylaşıyorlar ? tozun ne olduğu hakkında bilgin olduğunu bile sanmıyorum

puhahahah...kullanmayanların malesef böyle algıları hep masum kalabiliyor...ah o memiş ucları ah...hep ele veriyor insanı....bu dediğiniz adam gırtlağına kadar ilaçlı emin olabilirsiniz...hatta en az 5-6 senelik kür geçmişi vardır...

steroid kullanmadan steroid kullanan kişilerle beraber podyuma çıkamazlar öyle bir dünya yok
ayrıca toz nedir Allah aşkına kullandıkları tozları paylaşıyorlar ? tozun ne olduğu hakkında bilgin olduğunu bile sanmıyorum
Tozdan kastım protein tozu vb. tozlar.Bir videosunda açık açık kullandıklarını paylaştılar ve baya bir şey kullanıyorlar.O tozlar doğal şeyler mi bilmiyorum yalan olmasın.Benim bildiğin büyüme hormonunu arttıran şeyleri kullanıyorlar.Çok fazla bir bilgim yok.

Daha önce kullanmışlar. Tahminim 4 5 kür girmiş sonra steroidle yarışmalarda başarılı olmayacaklarını genetik ve maddiyatlarının yetmediğini anlayınca (peptit growth lar malum fiyatları) komple terkedip youtuber olup milleti keklemeyi planlamışlar şimdide türkiyeye geliceklermiş. Yeterince reklam yapmışlardı. Burda milleti çekebilirlermi bilmem ama bence hayal kırıklığıyla geri dönerler. 50 li yaşlarda bakkal acıp işletirler skksjjjsk

videoyu 2:10 saniyeden sonra izleyin omuz pressde 18 kilo ile çalışıyorlar
3 sene önceki video bu toplamda 11 12 yıldır çalıştıklarını söylüyorlar bu video da en az 8 9 yıllık bir sporcu olarak bakmamız lazım
siz hayatınızda 9 yıldır spor yapıpda 18 kilo ile omuz press yapan birini gördünüz mü ? ağırlık kötü bir ağırlık değil küçümsemiyorum ancak ben bile şuan bu ağırlıkla tam formunda çok rahat 15 tekrar 4 set çıkartabilirim sadece bu verdiğim örnek aklı olan biri için %100 ilaçlı olduklarını kanıtlar
bu güç artışı güç inişi gibi durumlar ilaçlı kişilerde yaşanır kür bitince güçleri düşer burdada muhtemelen kür sonrası çekmişler

beyler FFMI ye girin boyunu kilosunu yazın bunlar 13 senelik sporcu genetik harikası bir insanın ancak 10 yılı devirince FFMI sı 27 olur buda lazar ile jeff seidin ffmsına denk dir ve genetik olayıda cumhurbaskanı olmak gibi bişey milyonda bir yani bu 3 kardeşin hepsi çok iyi bu kadar mı şans olur.adamlar ilaçlı tabiki benim bi arkadaş vardı adam 45 üstü kolları vardı 6 yağ oranında 8 tane sixpack var adamda doğalım diye milleti kandırdı millete program vs öneriler verdi zayıf insanlar hiç gelişmediler hatta göbek yapıp spordan ayrıldılar bence bunlar ilk başta doğaldı ama sonra vurdular iğneyi

beyler FFMI ye girin boyunu kilosunu yazın bunlar 13 senelik sporcu genetik harikası bir insanın ancak 10 yılı devirince FFMI sı 27 olur buda lazar ile jeff seidin ffmsına denk dir ve genetik olayıda cumhurbaskanı olmak gibi bişey milyonda bir yani bu 3 kardeşin hepsi çok iyi bu kadar mı şans olur.adamlar ilaçlı tabiki benim bi arkadaş vardı adam 45 üstü kolları vardı 6 yağ oranında 8 tane sixpack var adamda doğalım diye milleti kandırdı millete program vs öneriler verdi zayıf insanlar hiç gelişmediler hatta göbek yapıp spordan ayrıldılar bence bunlar ilk başta doğaldı ama sonra vurdular iğneyi
Ben net biliyorum doğal başladılar. Yarışma vs için steroid kullanmışlar sonra bir şey başaramayınca bıraktılar. Belki beceremediler belki genetik yetmedi bence peptit growth kullanmaya paraları yetmedi veya kullanmaktan korktular malum growth steroide göre kat kat riskli

za
Ben net biliyorum doğal başladılar. Yarışma vs için steroid kullanmışlar sonra bir şey başaramayınca bıraktılar. Belki beceremediler belki genetik yetmedi bence peptit growth kullanmaya paraları yetmedi veya kullanmaktan korktular malum growth steroide göre kat kat riskli
zaten öyle ilk videolarda o kadar iyi değiller sonradan oluyor

Bu iki kardeşin vücudu gerçekten iyi fakat bu ve benzeri arkadaşları kimyasal kullanmıyor zannedip, suplement kullanalım böyle olalım deyip proteine, bcaa ya abandıkça kazanan hep suplement firmaları oluyor.

Tozdan kastım protein tozu vb. tozlar.Bir videosunda açık açık kullandıklarını paylaştılar ve baya bir şey kullanıyorlar.O tozlar doğal şeyler mi bilmiyorum yalan olmasın.Benim bildiğin büyüme hormonunu arttıran şeyleri kullanıyorlar.Çok fazla bir bilgim yok.
noolursun artik bisiy yazma:)yazdikca batiyorsun,ama biz anladik senin ne demek istedigini haklisino_O

Back
Yukarı